SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104873 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
9
  • Like
Reactions: 5
1 - 7 of 4313 Posts
От тази гледна точка, сградата на Рувекс и газостанцията отзад ли се падат?
Да.

А Кауфланд ще махат ли или си остава?
Кауфланд си седи.
  • Like
Reactions: 2
Сградата на Рувекс и газостанцията също са купени от турците.
Това сигурно ли е? В момента затвориха оградата около бъдещия строеж отвсякъде, но Рувекс и газ-станцията са извън нея.
Като гледам този рендер (доколкото може да се разчита на такива неща):

За момента е ограден терена за 2 от 3те сгради, но не мога да преценя третата дали ще е само върху пазара или ще покрие и Рувекс. По-скоро само пазара. А газстанцията според мен със сигурност не би влязла в 3те основни сгради, там има някакво блокче сложено на картинката, ама според мен е "пълнеж", даже не прилича на нещо второстепенно.
See less See more
  • Like
Reactions: 2
Днес започнаха да свалят външната метална облицовка на Аско Деница. Доста бавно се движат нещата.
  • Like
Газстанцията явно остава извън строежа, просто някоя друга верига я е купила. Смениха цветовете и логото, има табела че ще отвори на 1 юли.
  • Like
Снимка от вчера, не е моя, взета е от фейса, дано да се види:
See less See more
  • Like
"Елитарност"... на 50 метра от 30 годишни соц панели... :nuts:
  • Like
Reactions: 3
1 - 7 of 4313 Posts