SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104840 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
9
  • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 4313 Posts
Разбрах от една служителка на ресторант "Happy Bar & Grill", който е до Аско Деница, че се подготвяли за изнасяне. Щели да се местят недалеч от сегашното си местоположение. Няма никаква информация. Само чула, че щели да строят нещо. :D
  • Like
Reactions: 2
Забелязвам, че в тези нови рендери е добавена още една жилищна сграда. Дали пък не са закупили и терените от северната им страна?
Малко ме съмнява да разрушат този ГМ търговски център, тая новата сграда е точно на негово място, но кой знае...
Имам чувството, че тва нещо ще го събарят 5 месеца...
Ехеее още сгради ли да добавили? :)
  • Like
Reactions: 2
В страницата им в ФБ са добавени снимки от 13-ти Април, на които забелязвам, че има прибавени нови сгради към проекта. На първите снимки се скриват от другите сгради, но на последната се виждат. Точно те ще са върху пазарчето и Ruvex.

See less See more
5
  • Like
стоя зад думите си
Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:
  • Like
Reactions: 4
Имат си вече и сайт. Пише, че ще са 6 сгради. - http://grandkanyon.com/
  • Like
Reactions: 3
Малка обиколка на блоковете :)))

See less See more
5
  • Like

А тази сграда си е изоставена отвсякъде...

Това беше :) При видим напредък ще ходя често да снимам. :) :cheers:
See less See more
5
  • Like
Не е с дрон, ами от околните блокове - все пак са на по 8-12 етажа и се открива добра гледка :)
ХАХА да... писал съм, че е от блокове :) Този в Младост 3 е от 22-ри етаж. Този точно до обекта е от 14-ти. :)
  • Like
Reactions: 3
Изоставена???? След като 4-5 години дрема под кота нула, през последната година се гради доста интензивно. Както се вижда, кранът вече е демонтиран, днес работеха по облицовката и не се траеше от шума на режещи машини.
Сори, моя грешка. :) Но от доста време и се правят "довършителни работи" и ми се стори, че не се работи по обекта. :) Поне вчера като минавах не се.
  • Like
Reactions: 1
^^ Толкова са ми уменията с фотошоп
Браво, но си сложил възможно най-стария проект. Сега водните площи са различни и входа към търговските улици е от другата страна откъм изхода на метрото.
Ами освен да помолим AutoCastro отново да пообиколи блоковете :D, защото времето в края на октомври може вече да не е много подходящо за дрон. f9 си го знаем, той ще пусне все някоя снимчица :)
Днес имах намерение, ако не - след 2 дни. :)
  • Like
Reactions: 4
С тая кофа малко... :dunno:

Като цяло нямаше кой знае какво да се снима, видях не повече от 10 работника. След време - пак :)
See less See more
6
  • Like
Ако съдим по шлицовата стена правилната снимка, която трябва да гледаме е тази, ако не се лъжа.

See less See more
  • Like
Като говорим за снимки...

От вход/изход на обекта има информационна табела, която не знам, колко е актуална...

See less See more
5
  • Like
1 - 20 of 4313 Posts