Разбрах от една служителка на ресторант "Happy Bar & Grill", който е до Аско Деница, че се подготвяли за изнасяне. Щели да се местят недалеч от сегашното си местоположение. Няма никаква информация. Само чула, че щели да строят нещо. 
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко ме съмнява да разрушат този ГМ търговски център, тая новата сграда е точно на негово място, но кой знае...Забелязвам, че в тези нови рендери е добавена още една жилищна сграда. Дали пък не са закупили и терените от северната им страна?
Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:стоя зад думите си
ХАХА да... писал съм, че е от блоковеНе е с дрон, ами от околните блокове - все пак са на по 8-12 етажа и се открива добра гледка![]()
Сори, моя грешка.Изоставена???? След като 4-5 години дрема под кота нула, през последната година се гради доста интензивно. Както се вижда, кранът вече е демонтиран, днес работеха по облицовката и не се траеше от шума на режещи машини.
Браво, но си сложил възможно най-стария проект. Сега водните площи са различни и входа към търговските улици е от другата страна откъм изхода на метрото.^^ Толкова са ми уменията с фотошоп
Днес имах намерение, ако не - след 2 дни.Ами освен да помолим AutoCastro отново да пообиколи блоковете, защото времето в края на октомври може вече да не е много подходящо за дрон. f9 си го знаем, той ще пусне все някоя снимчица
![]()