SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104774 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg
9

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
  • Like
Reactions: 5
1 - 12 of 4313 Posts
Абе не знам защо,но тази тема ми мирише на "Акрополис",Сивис център,там срещу гарата дето щеше да бъде,Европа тауър и мол и прочие проекти останали на хартия и с теми във форума естествено.765 апартамента и куп нови офиси.На фона на мижавия имотен пазар това чудо ми се вижда доста смело начинание.А и мястото,комплекс в стил "Дубай"насред панелната спалня Младост.Нещо не ми се вижда сериозно.
  • Like
Reactions: 1
Разполагаме с доста примери на хвърлени милиони/е може би не толкова/ плюс издадени разрешителни за строеж,които в последствие не са се реализирали.
Добра е!Такава кръгла си нямаме още.
  • Like
Добре звучи!Даже много добре!А най-много ми хареса това:"България е един процъфтяващ член на Европейския съюз".
  • Like
Reactions: 2
^^
Турците са го купили. Сградата е опразнена и подготвена за събаряне. Всичко е решено...
  • Like
Хахаха сериозно ли вярвате, че 90% от апартаментите са резервирани?
:lol:Естествено че не!:)
ВОДА;129449673 said:
Търпение, напролет като започнат да копаят скоростта ще е друга.
Винаги ми е било много чудно,откъде ги знаеш всичките тези неща.Не само за този проект,а горе-долу за всички.:):cheers:
  • Like
2
Никакво движение по обекта.

See less See more
  • Like
Reactions: 5
Ако се откажат, предлагам да направят едно езеро тип Ариана, с лодки и прочие, ще стане много хубаво и приятно за младостчани ;)
Ъпсалютну това е най-доброто,което може да му се случи на това място.:cheers:
  • Like
Reactions: 3
Ей уморих се вече да чета тази тема.НА Марс ли живеем или в България,за да не е ясно и на кучетата в Младост,че няма кой да налива толкова пари в нещо в което не е сигурен че ще се случи!:bash:Или иде реч че братята турци от добра воля правят парк на така милите и симпатични жители на Младост ей така от добро съседско сърце.:lol:Ай сиктир.Реалният старт на същинското строителство е просто въпрос на време,рушвет,ако рушвета не върши работа,по-голям рушвет и т.н. и т.н.Ай наздраве!:cheers:
  • Like
Reactions: 4
. Значи те си знаят, че накрая ще си получат разрешителното и за останалата част. Иначе нямаше да харчат пари за дейностите, които извършват сега.
Васко, ти накрая ще вземеш да откриеш топлата вода.
  • Like
Само дано тази сграда не счупи рекорда на Милениума по срок на изпълнение.
Като се има в предвид,че темата е започната ноември 2013 и четири години след това нямаме даже оформена дупка,то рекорда ще бъде счупен.:)
  • Like
Reactions: 2
1 - 12 of 4313 Posts