SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104749 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg
9

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
  • Like
Reactions: 5
1 - 15 of 4313 Posts
Въобще не прилича на района до Деницата. Да бяха пресъздали истинското.
Кое по-точно не ти прилича на районът до Деница?
На мен ми изглежда същото може би магазинчетата зад Угото които не се виждат са прекалено близко до сградата!
Имам 1 въпрос... Гаранти Коза ли наистина ще бъде името?
Гарантирана е по една коза на всеки който закупи апартамент.
  • Like
Reactions: 5
Угото ще го махат ли?

^^ Една моя стара снимка
See less See more
^^
Надявам се да не го махат защото си е модерно изглеждаща сграда...
Много ме съмнява качеството на турските строители!
  • Like
Reactions: 3
Ох, това турско строителство не ми звучи много надеждно.
  • Like
Reactions: 1
Уф, ще вземеш да засегнеш някои "социалисти" със сравнението с гето......
важното е тези "хвърлени" на вятъра пари да не са на общината, на мен не ми се вярва частен инвеститор да си хвърля парите толкова лесно, проблема ми е че инвеститоритe са турци а те не са добри строители, да му мислят потърпевшите!
и сериозно ли си мислите че няма да се нямерят купувачи?
както се казва: Just Watch!
  • Like
Swissôtel в Младост близо до пътеките, хм-м турска история ала Планета стил.....
  • Like
Reactions: 3
Хайде да видим още колко години ще има въпросните "Пътеки". Живея в близост и минавам понякога от там, не е лошо да има такива малки магазинчета, но цялото това място + платения паркинг отстрани след 5-6 години няма да го има ;) Те тенис кортовете искат да изринат(дано се запазят кортовете!), за да строят, камо ли едно пазарче ще се опре. Е, ако пак дойде някоя икономическа криза/война няма да се строи, но ако има подем на икономиката на пазарчето му е подписана смъртната присъда.
В интерес на истината ако соц. блоковете и Пътеките ги няма районът ще прилича на нормален. Новите блокове, офисите и магазините от новото поколение са си нормални, просто тези Пътеки + панелките загрозяват картината.
  • Like
Reactions: 4
Жалко за пазарчето защото беше горе долу спретнато и подредено в сравнение с "пътеките". Иначе Угото да се държи и да не се подава на турски натиск, много си е готино! :)
See less See more
Извинявайте, ама нещо не се връзваше от самото начало:

https://www.youtube.com/watch?v=tyaZhZiyB1A#action=share

София (България) за съжаление в последните години запада .
Хората бягат!
Дори не можем да възстановим задръстванията от преди кризата при условие, че целия център е затворен заради строежа на метрото.

Колко хора ще си купят апартаменти там ? Или ще инвестират ?

Около нас има доста примери за добро развитие. В околните столици дори по рекламите може да се разбере, че са по-напред.

Истината е ,че няма потенциал. Такива проекти са обречени на неуспех.

Не знам какво стана с проекта за 1 млрд. в Елин Пелин
А какво стана с фалиращите молове, които черногледите предсказваха преди време?
  • Like
Reactions: 2
Вие сериозно ли? На мен не ми харесва този проект, но това че не работят не означава че всичко е спряло, малко ли проекти се строят години наред с огромни прекъсвания? Просто чакат поредният транш.
  • Like
Аз доверие на турски стройтели нямам така, че по-добре стана че този строеж спря!
  • Like
  • Haha
Reactions: 2
1 - 15 of 4313 Posts