Кое по-точно не ти прилича на районът до Деница?
На мен ми изглежда същото може би магазинчетата зад Угото които не се виждат са прекалено близко до сградата!
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кое по-точно не ти прилича на районът до Деница?Въобще не прилича на района до Деницата. Да бяха пресъздали истинското.
Гарантирана е по една коза на всеки който закупи апартамент.Имам 1 въпрос... Гаранти Коза ли наистина ще бъде името?
В интерес на истината ако соц. блоковете и Пътеките ги няма районът ще прилича на нормален. Новите блокове, офисите и магазините от новото поколение са си нормални, просто тези Пътеки + панелките загрозяват картината.Хайде да видим още колко години ще има въпросните "Пътеки". Живея в близост и минавам понякога от там, не е лошо да има такива малки магазинчета, но цялото това място + платения паркинг отстрани след 5-6 години няма да го имаТе тенис кортовете искат да изринат(дано се запазят кортовете!), за да строят, камо ли едно пазарче ще се опре. Е, ако пак дойде някоя икономическа криза/война няма да се строи, но ако има подем на икономиката на пазарчето му е подписана смъртната присъда.
А какво стана с фалиращите молове, които черногледите предсказваха преди време?Извинявайте, ама нещо не се връзваше от самото начало:
https://www.youtube.com/watch?v=tyaZhZiyB1A#action=share
София (България) за съжаление в последните години запада .
Хората бягат!
Дори не можем да възстановим задръстванията от преди кризата при условие, че целия център е затворен заради строежа на метрото.
Колко хора ще си купят апартаменти там ? Или ще инвестират ?
Около нас има доста примери за добро развитие. В околните столици дори по рекламите може да се разбере, че са по-напред.
Истината е ,че няма потенциал. Такива проекти са обречени на неуспех.
Не знам какво стана с проекта за 1 млрд. в Елин Пелин