SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 61 Posts

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Дженгала;108560547 said:
Нали е влязъл в сила ПУП-а за Младост? За този коплекс мястото му е другаде, но не и в застроения Младост. Ще унищожат градината пред Аско деница. Безообразие. Тотално ще се задръсти центъра на Младост...
Имайки предвид многото проблеми на квартал Младост, включително и от това естество, твърдението ти има право.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Честно казано, ако не знаех, не бих и предположил че е Младост. С тия многоетажки прилича на някой от московските "спални райони". В Младост са основно сиви 8-етажки и тук-таме високи блокове.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
И какво предлагат в тази презентация - да се удължи лифта до Младост за да могат бъдещите собственици на апартаменти там да се качват направо от прозорците си?
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Hilton искаха втори хотел да отварят в София. Кой знае,може и да са те. На мен ми се иска да е Four Seasons. Kанадците имат доста хотели в високи сгради и би бил първия на Балканите ако не броим Истамбул.
А Mariott не щеш ли?:banana:
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
в София по-добра локация на съвкупности от критерии просто няма.
Как да няма? Лозенец, Иван Вазов, Стрелбище, Хиподрума, Бели Брези, Борово.
Иначе, Младост си беше престижен квартал едно време. По времето на Тодор Живков във всеки по-голям град имаше показни квартали. Такъв е Младост в София, Чайка във Варна и т.н. Нали делегации от чужбина, това-онова. След промените обаче Младост изтърва позициите, не че сега не е хубав квартала, но чак пък елитен - не.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Снимките като че ли затвърждават предишното ми предположение, че строителството ще започне след като се пусне бул." Малинов" за да не се утежнява така или иначе тежката картинка там. Направете си снимки с Деница, че от догодина ще е само спомен за дългогодишните живущи на квартала.
Че кое му е атрактивното на този грозен магазин? По-скоро ще се усеща липсата на уюта и спокойствието на ресторанта "Хепи".
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Ако максимално спазят първоначалния проект, ще съм много доволен. Дано направят нови рендъри с истински блокове наоколо, защото на представените рендъри градската среда наоколо изобщо не прилича на Младост. То няма лошо от такъв измислен град наоколо, но все пак...
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Квартал в квартала. Това апарт комплекс ли се води, защото апарт комплексите са нещо по-различно от жилищните блокове.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Мястото е малко. Ако беше извън София, някъде около имагинерния Източен парк, тогава бихме повярвали, но за въпросния терен е прекалено голям за този комплекс на рендърите.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Мда, блоковете наоколо на този рендър нямат нищо общо с реалността. По-скоро ми приличат на руски панелки. Пък и от северната страна няма никакви блокове, а Била с паркинг.
Това че газостанция в близост е опасно - така е, но на бул.България до една от бензиностанциите преди Джъмбо има 3 построени сгради в непосредствена близост.
 

· Banned
Joined
·
2,980 Posts
Хайде заради Деницата ще се караме? Просто приемете че тази сграда изживя живота си. Не е нито символ на Младост, нито на София. За времето си беше забележителна сграда, но винаги трябва да се гледа напред. Сградата е безсмислена откакто Аско Деница не съществува. Това дали там е най-подходящо място за подобен комплекс, е друга тема.
 
1 - 20 of 61 Posts
Top