Единственият плюс на външен домоуправител е, че ако почнат да се завеждат дела срещу собственик генерираната агресия, няма да е насочена към някой от входа. И да не съм офтопик, аз също мирно завзех властта :lol:
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би косвено свързано.Уважаеми клиенти,
На 17 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с разкриване на водомерен възел до магазин „Деница“ жк. „Младост“ III, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
комплекс „Деница“, газстанция „Шопски“, хотел „Кабу“.
Ако мислиш, че в тези сгради няма да се простира явно не осъзнаваш, че там ще се настанят същите тези хора, които живеят и отсреща в панелките. Има ли тераса ще има и гащи.Аз лично бих се радвал този комплекс да е обграден от други нови и модерни сгради, а не от панелки. Ако заживея в този нов блок няма да ми е приятно около мен да виждам грозните панелени блокове с бельото по терасите.