SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104885 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.


Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
9
 • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 4313 Posts
Единственият плюс на външен домоуправител е, че ако почнат да се завеждат дела срещу собственик генерираната агресия, няма да е насочена към някой от входа. И да не съм офтопик, аз също мирно завзех властта :lol:
Мен лично силно ме притеснява, че единственият начин да се излиза от Младост след пускането на този комплекс ще бъде посока Околовръстен път. Другият ще бъде под земята. Даже мисля, да предложа на Столична Община район Младост да направят Ал. Малинов пешеходна зона.
Не знам защо си задавате риторични въпроси. В северна София никой не иска да е пръв, ако ме разбирате. По-добре на тясно, отколкото на неясно.

На мен ми е интересно инвеститорите дали ще форсират продължението на Сахаров към Цариградско шосе, за което само обещания слушаме.
 • Like
Reactions: 1
Но пък ще има нов супер - дупер модерен Хепи ресторант :) Според мой съсед ремонта вече надхвърля 7 милиона и ще бъде най-модерният ресторант от веригата. Каквото и да значи това.
 • Like
Reactions: 1
Дано сведат жилищните площи до минимум за сметка на хотелска и търговска част. На Младост не му трябват повече живущи :) Казах!
 • Like
Reactions: 2
Ако следваме твоята логика, то хората отговорни за наличието на Hoilday In са за уволнение. По една или друга причина в Младост и около Младост има доста офиси, които са на чужди компании съответно има постоянен поток от бизнес пътувания. Наличието на Хотел в GK го разбирам, все пак и Цариградско шосе е на 2км. По-скоро не разбирам нуждата от толкова жилища.

Нямам идея как се управлява хотел, но все си мисля, че изобщо не си калкулират цените при някаква голяма заетост. Разбира се, визирам хотелите с предимно пътуващи по работа хора.
See less See more
 • Like
Reactions: 3
Те там като се лепнат 76, 413 и 213 един зад друг бонус идва само 111 :) и половината булевард затворен.
3x1000 + Бай Мангау. Нямам нищо против автобусите, а начина, по който маневрират през 3 ленти.
Уважаеми клиенти,

На 17 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с разкриване на водомерен възел до магазин „Деница“ жк. „Младост“ III, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
комплекс „Деница“, газстанция „Шопски“, хотел „Кабу“.
Може би косвено свързано.
 • Like
Reactions: 4
Часте имот, пречат на инвестиция. Тази комбинация винаги върви. Само частен имот не е достатъчно за сеч :)
 • Like
Reactions: 1
Аз лично бих се радвал този комплекс да е обграден от други нови и модерни сгради, а не от панелки. Ако заживея в този нов блок няма да ми е приятно около мен да виждам грозните панелени блокове с бельото по терасите.
Ако мислиш, че в тези сгради няма да се простира явно не осъзнаваш, че там ще се настанят същите тези хора, които живеят и отсреща в панелките. Има ли тераса ще има и гащи.
 • Like
Reactions: 3
За усвояването съм скептичен (доволен) понеже ще имат някакво управление, което няма да допуска това. Няма да ги оставят на Общо събрание на Етажна собственост.
Минаваме в тотален офтопик, но това, което пишеш е само първата стъпка. Както сам отбеляза някой трябва да следи за тези правила. Влезли решения на Общо събрание на ЕС имат тежест пред Общината и пред МВР. Обаче как по-точно ако няма добра воля от съсед ще извикаш полиция да му направи забележка, че си е сложил чинията? Кой според теб може да му наложи глобата и на какво основание?

Единственият вариант е, Управителят като представител на ЕС да заведе дело за нарушаване на Правилата за вътрешен ред.
See less See more
 • Like
Reactions: 1
Всяка година има приблизително 100 компании(нови и въществуващи) сертифицирани според Закона за насърчаване на инвестициите. Това ако не са много, здраве му кажи. Дали си стратегически, клас А, Б и прочие е въпрос на колко пари ще вкараш в икономиката/администрацията и колко работни места ще създадеш за 3/5 години.
 • Like
Reactions: 3
Аз доколкото се справих с google translate пише, че са показали проекта на изложение в Дубай. Нищо повече. Или съм пропуснал?
 • Like
Reactions: 2
Интересно ще ми е какво ще стане с комплекса като се появи този бетонен гигант. В крайна сметка винаги има опция за преместване на друго място :) А за новата бензиностанция Ultra много странен лилав цвят ползват :D Някой спомена, че Младост беше едни голи поляни до преди 10 години. Сега минавайки през Люлин се сещам каква беше Младост и честно казано ми харесва много, много повече сегашното състояние.
Яко сте се развихрили тук. Дайте да си почнат и довършат този проект.
Хора вие сериозно ли? Те ще вдигат грамадни сгради, а вие тука разсъждавате, че не знаели как се прави :) Айде по-сериозно. Очевидно е, че не бързат и това е.
Шшшш я да не ми наричат зоната "на майната си". :D
 • Like
Reactions: 2
Зад блок 326 и малко в посока Lidl. То само името му е център. Някакви зали и сгради се гласят за там.
 • Like
Reactions: 2
1 - 20 of 4313 Posts
Top