SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104812 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg
9

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
  • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 4313 Posts
Съзирам обида в последното фото...
  • Like
Reactions: 3
И това предградие е кръстено на тази възраст, на която са жените, които заглеждаме... :lol::lol:
  • Like
То и аз я имам - в смисъл, сигурен съм, че така ще стане.
Типично по файъруолски: знам за тая далавера, ама вие сте балъци, щото не знаете, и затова няма да ви кажа...
Досадно.
  • Like
Reactions: 1
Дженгала;113404690 said:
п.с. живея в Младост от четвърт век и имам преки наблюдения за всичко случващо се.
През този четвърт век колко пъти пускаха накуп три метростанции? Можем само да гадаем колко ще се разтовари квартала. Според мен, има ресурс за проекта.
  • Like
...Отделно колко български майстори ще се справят добре с подреждане на паркет, перваз или мрамор по кривия периметър...
За паркет, ламинат и первази за стаи с неправи ъгли, може да считате за безпроблемно. Джъстколми.
  • Like
Reactions: 2
Аз пък мисля, че мястото е идеално за целта. С метростанцията пред него си е 20 мин до СУ с чакането. Мястото е супер комуникативно, в относително престижен и заможен квартал, високо разположение - зимата е важно, близо до планината, с чудесен изглед към нея. Добре подбрано място е!
  • Like
Аз бих се активизирал да изразя несъгласие с предното мнение. Считам, че този проект ще даде положителен тласък за развитието на района.
  • Like
Турнир на шампионките. Вторият от два турнира през годината, който е на групи, а не на елиминиране. Участват само победителки от по-малките турнири през годината. Топ осем са в Сингапур в момента за големия подобен турнир. В София е за трети път. И винаги уайлд кард за Пиронкова, за да се пълни залата.
2012 - катар еърлайнс,
2013 - гаранти коза,
2014 - гаранти коза,
2015 - ще бъде някъде в Китай...
  • Like
^^^^
Някакси Дружба се пада във високото?!? :lol:
  • Like
В обозримо бъдеще.:)

Ако намериш по-точна информация, моля да я споделиш.
  • Like
Едва ли чакат Малинов. По-скоро бюрокрацията с документите.
  • Like
Малко екстравагантно е да живееш в мола.
  • Like
Г-н Лютаков да организира, в рамките на рекламна кампания на проекта, проследяване на строителния процес в настоящата тема, с горещи новини, снимки и клипчета. :eek:kay:
  • Like
Много ми харесва последната забележка. :colgate:
На мен пък ми се струва повърхностна. Ще ги видим и тях...
Късно е да взривяват Деницата... Ще паднат оградите!
  • Like
Ееее така с намек е много гадно... Почва да ме сърби насекъде!

И да кажа на зевзеците - с къпане не минава. :lol:
  • Like
Логично е да става объркване...
Абсолютно! Особено ако се сетим, че Ляпчев и Сахаров... се пресичат още веднъж - на железния мост. :nuts:
  • Like
Ñàìî äóïêàòà ùå ÿ êîïàÿò 6 ìåñåöà.
Превод в ефир:

Само дупката ще я копаят 6 месеца.
  • Like
1 - 20 of 4313 Posts