Съзирам обида в последното фото...
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
През този четвърт век колко пъти пускаха накуп три метростанции? Можем само да гадаем колко ще се разтовари квартала. Според мен, има ресурс за проекта.Дженгала;113404690 said:п.с. живея в Младост от четвърт век и имам преки наблюдения за всичко случващо се.
За паркет, ламинат и первази за стаи с неправи ъгли, може да считате за безпроблемно. Джъстколми....Отделно колко български майстори ще се справят добре с подреждане на паркет, перваз или мрамор по кривия периметър...
На мен пък ми се струва повърхностна. Ще ги видим и тях...Много ми харесва последната забележка. :colgate:
Абсолютно! Особено ако се сетим, че Ляпчев и Сахаров... се пресичат още веднъж - на железния мост. :nuts:Логично е да става объркване...
Превод в ефир:Ñàìî äóïêàòà ùå ÿ êîïàÿò 6 ìåñåöà.