SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1098618 Views 4303 Replies 333 Participants Last post by  gstoychev

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.


Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
501 - 520 of 4304 Posts
И на мен не ми харесват трите панелки. Поне да бяха на по 6-7 етажа, че да се откроява повече кулата.
А това с дърветата са измислици, ако се гледат и наоколо как са ги размножили ще кажеш, че това не е Младост ами Припят.
  • Like
Reactions: ВОДА
Явно е търговски трик:lol: Ако си дошъл от Смолян и видиш проекта с блок Родопи веднага ще си кажеш ":banana:искам да живея в този блок". ако идваш от Сандански ...... и т.н.:troll: Кампания към младостчани в повече
ПП и аз съм един от последните споменати
Рендерите нямат нищо общо с реалността, блоковете не са софийски.
Бъзикате се Вие, но явно търсенето хич не е малко щом са добавили трета жилищна сграда :)
  • Like
Reactions: ВОДА and vog
Съмнявам се да има голямо търсене. Комплексът ще е близо до най-натовареното движение в Младост с не малко шум и изгорели газове. Също тези апартаментчета с маломерни стаички са на цена над средната за Младост и високи разходи на месец.
В момента има голямо предлагане и на по-ниска цена може да се купи апартамент на по-хубаво място.
Викаш ей така се хвърлят 30 млн. лв. само за терен и проект, плюс още 100-тина млн. евро за строителство, без търсене, ей така за идеята :nuts:

Понякога се питам дали наистина си вярвате на нещата, които пишете.
  • Like
Reactions: KRUM and bagercho
Само в София има няколко примера на хвърлени милиони за терен, проект а някои и за изграждане и после нищо.
... младостчани в повече
:hahaha:
  • Like
Reactions: ivochip
важното е тези "хвърлени" на вятъра пари да не са на общината, на мен не ми се вярва частен инвеститор да си хвърля парите толкова лесно, проблема ми е че инвеститоритe са турци а те не са добри строители, да му мислят потърпевшите!
и сериозно ли си мислите че няма да се нямерят купувачи?
както се казва: Just Watch!
  • Like
Reactions: ВОДА
Дръвчетата може и да си ги има :) В Милано доста го тачат тоя проект заради зеленината. Дано само Ролпласт не се намеси пост-фактум в остъкляването.


free image uploader
Те в Милано и в центъра масово имат дървета по сградите. Тука имаше едно дърво на една стара сграда на Графа, не знам дали още го има, но винаги ми е напомняло за Милано.
  • Like
Reactions: kevin87
Ъъъъъ, да ама ние сме в България! ;) Миризма на урина и графити ще се носят из градинките! Туй то, мръсно племе ей! :D
  • Like
Reactions: ВОДА
Позитивен и по същество, както винаги, ей...
Важното е, че поне тези панелки ще ги построят директно санирани. :laugh:
Уважаеми клиенти,

На 17 февруари 2015 г. (вторник), във връзка с разкриване на водомерен възел до магазин „Деница“ жк. „Младост“ III, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
комплекс „Деница“, газстанция „Шопски“, хотел „Кабу“.
Може би косвено свързано.
Аз поне се съмнявам да има много купувачи на жилища там. Цените бяха доста по-високи от средните за младост, а мястото наистина е шумно и прашно. Разпределенията също не бяха добри - помещенията бяха много малки и в нетипичен за тук стил - по проект входната врата е точно до шкафовете на кухнята. При мръсотията по улиците подобен вариант не е много удачен.
Артекс в Младост 2 имат още непродадени жилища, но там поне си малко в страни от шума. Трудно ми е да повярвам, че човек с пари би се забил в тези кутийки на това място, но пък българина само и само да каже "живея в Родопи Тауър" е готов на какво ли не
Не е важно как се казва, а е важното да е нависоко.
Ако се осъществи проект луксозна сграда с апартаменти над 100-150 метра аз лично бих пренебрегнал доста странични неудобства и съм склонен да си платя за "високото".
Въпрос на предпочитания - така ми харесва.
Не е важно как се казва, а е важното да е нависоко.
Ако се осъществи проект луксозна сграда с апартаменти над 100-150 метра аз лично бих пренебрегнал доста странични неудобства и съм склонен да си платя за "високото".
Въпрос на предпочитания - така ми харесва.
Да, така е - тук липсват високи сгради. Аз имам страх от високото и не е за мен (да не казвам как стоях на Айфеловата кула, Тв кулата в Кьолн и т.н.).
Иначе за момента няма раздвижване в района. Всеки ден минавам от там и ще пиша/снимам при развитие.
В момента секат част от дърветата около Деницата и един багер снове напред-назад.
Обожавам сеч. Особено непредвидена. Как така на Деницата и при НДК-то си секат дръвчета и никой да не надава вой, а в Борисовата за трамвая не може?!!?
501 - 520 of 4304 Posts
Top