Е Каньона на Цеко СИфоня! 
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Инвеститори теоретично биха могли да се намерят и за по-високи сгради. Проблемът е обаче в това, че колкото повече етажа има една сграда, толкова по-скъпо струва поддръжката й и се усложняват нещата. Стига се до там, че след определени етажи у нас няма гаранция за възвращаемост на вложените средства. В Дубай например е по-лесно. Шейхове бъкани с милиони колкото щеш. Въобще в по-развитите страни, фирмите развиват бизнес в пъти по-голям по мащаби от нашите, така че там могат да си позволят, стига да няма наложени ограничения във височината (като в Шанхай например, където мисля, че не им разрешават повече от 600-700 метра, заради самолетите).То не е само до престрашаване, най-вече е до финансиране. Аз съм готов да се престраша, но за съжаление нямам едни 200+ млн., които да инвестирам в подобен комплекс. Надеждата ми е, че засиленото търсене на качествени офиси ще размрази Европа Тауър и ще получим така желаната от всички нас 200 метрова сграда. Там поне всичко е готово и се чака само инвеститор, който да започне да налива пари![]()
На кой домейн беше снимката?hno:
hno: Постове не се редактират по този начин. Смятам, че свободно би трябвало да може да изказваме мнения/настроения/емоции чат-пат, пък макар и офтопични понякога, но може и да съм объркал форума.
hno:
hno:
Да.От тази гледна точка, сградата на Рувекс и газостанцията отзад ли се падат?
Кауфланд си седи.А Кауфланд ще махат ли или си остава?
Това сигурно ли е? В момента затвориха оградата около бъдещия строеж отвсякъде, но Рувекс и газ-станцията са извън нея.Сградата на Рувекс и газостанцията също са купени от турците.
Това сигурно ли е? В момента затвориха оградата около бъдещия строеж отвсякъде, но Рувекс и газ-станцията са извън нея.
Няма логика да остава. Каква работа ще им върши на турците замята на газстанцията, ако същата не бъде обединена с тази на Рувекс?За Рувекс и аз си мисля, че остава.