SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104703 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg
9

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
  • Like
Reactions: 5
801 - 820 of 4313 Posts
Един познат чужденец иска да си купи апартамент в София. Един от разглежданите варианти е точно този.
Според мен за подобна цена има много по-добри варианти. Добър вариант е ако искаш да му направиш мръсно :D
Пък и нищо не се знае. Все пак това е турска строителна фирма а там става малко несигурна политическата обстановка. Ако се спука имотният балон в Истанбул може да се отрази и на този проект.
Той си знае. Колебае се между София и Варна.
Днес започнаха да свалят външната метална облицовка на Аско Деница. Доста бавно се движат нещата.
  • Like
В бавното винаги има умисъл, като се забързат ще го усетим. :)
  • Like
Reactions: 1
3
Снимки от преди малко:
[/url]

See less See more
  • Like
2
От преди 20 минути, личи си напредъкът от вчера :)
[/url]

image ru[/IMG]
See less See more
  • Like
6
Знам, че сте гладни за снимки и затова се постарах да ви угодя:

See less See more
  • Like
Имам чувството, че тва нещо ще го събарят 5 месеца...
Какво е това бялото, дето го събират от покрива? Азбест?
Знам, че сте гладни за снимки и затова се постарах да ви угодя:
...

...
На тримата глупака като им ударят по една синя извита санировка и им турят по едни рога ще ударят в земята Кепитъла...
  • Like
Reactions: 3
Като за неделя 12-15 работници е екстра, не бързат явно, ама нали и уж документи чакат, че да почнат строителството. Иначе много добра гледна точка Кракс, имаш познати там или ползва междуетажната площадка на блока?
Блок 303, ет.14 - площадката ;)
За втори път имам късмета да успя да вляза, за да снимам :D
  • Like
Reactions: 3
Супер, благодаря за инфото, може и аз да се възползвам някой път, ще нося бира и вафлички да подкупя някого да ми отвори :D Много добра точка за снимане.
  • Like
Reactions: 1
801 - 820 of 4313 Posts