SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1098315 Views 4303 Replies 333 Participants Last post by  gstoychev

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.


Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
101 - 120 of 4304 Posts
И това предградие е кръстено на тази възраст, на която са жените, които заглеждаме... :lol::lol:
На гърба на Деница откъм газостанцията тази вечер имаше огромен фирмен камион и товареха техника от студиата, които са под наем в Деницата. Предполагам са ги подгонили да се изнасят.
  • Like
Reactions: the dogi and vog
На гърба на Деница откъм газостанцията тази вечер имаше огромен фирмен камион и товареха техника от студиата, които са под наем в Деницата. Предполагам са ги подгонили да се изнасят.
Наистина странно, но е точно обратното:
Същинската надпревара за титлата "талант на България" ще се проведе в студийния комплекс "Аско Деница", където вече приключи строежът на декора и сцената, които този сезон са близо два пъти по-големи от предишния.
http://talant.btv.bg/gallery/news/s...lant-zapochva-na-14-april-ot-20ch-po-btv.html

"Господарите" се изнесоха от там, защото уж наистина щели да строят Garanti Koza, пък други се намърдаха... Което означава, че новият комплекс няма да започне да се строи поне до края на ТВ сезона, не знам кога е :nuts:
^^ Ми аз минах транзитно за 10 секунди и е възможно да съм недооценил обстановката :) Нищо чудно камионът и суетнята около него да са били заради този проект. Така като чета става дума за сглобяема конструкция, която може да се махне за ден-два след края на проекта. Пише, че става дума за "следващите няколко седмици", тоест толкова ще продължи шоуто. Реалистично лятото е възможно да започнат разчистването на терена и после строежа, но ще видим.
  • Like
Reactions: the dogi
ВОДА;113062643 said:
Разпитай, каква ще е цената за кв.м. :)
Питахме за цената и качзаха, че още нямат ценова листа и до няколко месеца щели да изготвят. Та доста странно, обаждат се да ти предлагат имот, но така или иначе казаха, че цени засега не могат да ни кажат.
А някаква информация дали ще се строи всичко наведнъж или на различни етапи?
Ами те вече продават, в Продавалника :nuts:
Нищо не пише за цена, безценни са . . .

www.olx.bg/tristayni-apartamenti-v-luksozen-kompleks-i46930883#
Важното е, че вече си имаме разпределение. :nuts:Откъде изскочиха, сайт ли има, к'во?
Откъде изскочиха, сайт ли има, к'во?
www.starbg.info/

То едно инфо дават, най-важното го няма - цената.
  • Like
Reactions: the dogi and iv4oo
Сигурно и те още не я знаят, а и са наясно, че точно сега никой няма да се юрне да купува. Иначе разпределението в обявата му хвърлих само един бегъл поглед и не бях видял първия пример - що за апартамент, голям колкото хола ми и нямащ дори спалня...
Не е апартамент, а е ателие. Нормално е да има само едно помещение.
Важното е, че вече си имаме разпределение. :nuts:
Не ми харесва идеята от външната врата да се влиза направо в хол-кухнята, без никакъв коридор. Още по-малко пък от банята да се излиза направо в хола. Егати романтиката, особено като си наредил тумба гости в хола :lol: Но явно това ще са бюджетните маломерни апартаменти без коридор, вероятно за по около 100 хил. евро и ще има и нормални такива на двойна и тройна цена. Все пак комплексът ще се води за баровски.
Не е апартамент, а е ателие. Нормално е да има само едно помещение.
А да, вярно :nuts: :D
И на мен не ми харесва този двустаен преходен апартамент (смятам че в 2015 година да правиш преходни апартаменти не е ОК). От друга страна, това са оферти за 4 или 5 етаж, демек за прислугата. :lol:

Иначе, тези са по външната окръжност на кулата (1,9 кв. м балкон), представи си какви са тези по вътрешната окръжност... :nuts:
Иначе, тези са по външната окръжност на кулата (1,9 кв. м балкон),
Ми кво? Абколютно достатъчно място за каца(бидон) със зеле, която да се претаква на балкона:lol::lol::lol::lol:
Ми кво? Абколютно достатъчно място за каца(бидон) със зеле, която да се претаква на балкона:lol::lol::lol::lol:
А простор за прането и суджуците дали ще има :D
За простора ще дръпнат едни въженца на макарички до отсрещната сграда :)
  • Like
Reactions: the dogi and 86mhz
И да се заредят яко с гащи, потници и сутиени. :colgate:
А минавало ли ви е през ума, че може да има перално/сушилно помещение в сградата?
101 - 120 of 4304 Posts
Top