SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1098315 Views 4303 Replies 333 Participants Last post by  gstoychev

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
1441 - 1460 of 4304 Posts
стоя зад думите си
Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:
На мен доста ми грознеят тези блокове на макета....дано не изглеждат така евтино като панелки...
На мен доста ми грознеят тези блокове на макета....дано не изглеждат така евтино като панелки...
Моля, моля, това не са панелки, а ЕПК-та. Толкова високи панеки не може да има :lol:
Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:
Накрая да не се окаже, че вие само си плямпате.....че нещата май натам отиват.
^^ Май тази тема се превръща в периодично изстрелвани въпроси "Нещо ново". Нищо ново не може да има, докато на обекта има не повече работници от всяка една от изникващите наоколо сгради.
Един багер си копае, един камион изнася материала - и толкова.
Ъпсалютну никакво движение и развитие от 2 месеца. Просто за спорта от преди малко:

Ако се откажат, предлагам да направят едно езеро тип Ариана, с лодки и прочие, ще стане много хубаво и приятно за младостчани ;)
Преди години зарязания канал си се бе превърнал именно в такова на това място.
  • Like
Reactions: f9
Ако се откажат, предлагам да направят едно езеро тип Ариана, с лодки и прочие, ще стане много хубаво и приятно за младостчани ;)
Ъпсалютну това е най-доброто,което може да му се случи на това място.:cheers:
"Всеки момент започва работа по обекта", не се притеснявайте... Хахахаха

Иначе се съмнявам да видим нещо повече от изравнен терен и някой друг рендер на Каньона.
  • Like
Reactions: kevin87
Когато бях 1ви клас, на мястото на деницата имаше точно същата дупка. Всичко се връща, само папурите липсват. :)
  • Like
Reactions: ivochip and yovog
Да, те за това са изсипали един тон алтъни за този терен, да направят езеро там :tongue3:
  • Like
Reactions: the dogi and Metano
Сградата на Рувекс и пазарчето ще бъдат ли съборени? Ако да, изглежда много странно че вече има ограда на строежа.
Да - РУВЕКС строят нова сграда и когато са готови се изнасят. Мисля, че до края на годината всичко ще бъде ометено там....
Къде ще е новата сграда на РУВЕКС?
Къде ще е новата сграда на РУВЕКС?
Младост 4 до LIDL !
Днеска ми казаха, че турците са продали проекта на тимаджиите. Сигурно за това е този застой.
  • Like
Reactions: racata and kevin87
То беше ясно, че ще стане нещо такова.Въобще нямаха намерение да строят, просто симулираха.
  • Like
Reactions: kevin87
Ако е вярно това, влизате в черна дупка, ако очаквате тимаджиите да реализират проекта, аз съм повече от скептичен.
  • Like
Reactions: Metano
Аз бих предложел спокойствие по темата. Има нужда от пътвърждение на информацията.
Освен това колегата вероятно не е имал възможност да пита и за другия им проект.
Да му дадем възможност да потърси допълнителни данни, защото така е малко от типа ЕЖК, а искам и някакво потвърждение....
  • Like
Reactions: the dogi
Но няма нужда от потвърждение, че 2 години не се строи.
Чакаха пролетта, есента, зимата, чакаха разрешителни, чакаха да купят УГО и Рувекс. Сега нищо не чакат.
  • Like
Reactions: Metano
1441 - 1460 of 4304 Posts