Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:
Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач![]()
. Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:стоя зад думите си
Моля, моля, това не са панелки, а ЕПК-та. Толкова високи панеки не може да има :lol:На мен доста ми грознеят тези блокове на макета....дано не изглеждат така евтино като панелки...
Накрая да не се окаже, че вие само си плямпате.....че нещата май натам отиват.Защо изобщо им обръщаш внимание, нека си плямпат. :blahblah: :lol:
Ъпсалютну това е най-доброто,което може да му се случи на това място.:cheers:Ако се откажат, предлагам да направят едно езеро тип Ариана, с лодки и прочие, ще стане много хубаво и приятно за младостчани![]()
Да - РУВЕКС строят нова сграда и когато са готови се изнасят. Мисля, че до края на годината всичко ще бъде ометено там....Сградата на Рувекс и пазарчето ще бъдат ли съборени? Ако да, изглежда много странно че вече има ограда на строежа.
Младост 4 до LIDL !Къде ще е новата сграда на РУВЕКС?