SkyscraperCity Forum banner

[Grand Kanyon] 118,4m | 30 fl | 22 fl | 19 fl | On hold

1104838 Views 4312 Replies 333 Participants Last post by  layman_bg

Колеги качвам няколко снимки и информация за комплекса, който ще се строи в Младост на мястото на "Аско Деница" от турската компания "Гаранти Коза". Няма да коментирам текста, който меко казано звучи доста странно. Хубавата новина, е че според инфото ще се строи и 120 метров небостъргач :) :). Снимките са кофти защото са снимани от едно списание.

Уж щеше да са 2 кули, пък сега 1. Ама поне дизайнът е добре. И не ме кефи, че всички забиха на 120метра и край..дайте нещо 130 поне де. :lol:
See less See more
9
  • Like
Reactions: 5
141 - 160 of 4313 Posts
Тия да не мислят че се намират в Дубай?!?
  • Like
Reactions: 1
На това нещо не му е там мястото. проектът може и да е добър, но не му е там мястото.
  • Like
Reactions: 2
А каква е тази отвратителна чупка на Малинов?
На тази визуализация Малинов не се вижда. Това си е Филип Аврамов, който и сега си е в този формат...
  • Like
Честно казано, ако не знаех, не бих и предположил че е Младост. С тия многоетажки прилича на някой от московските "спални райони". В Младост са основно сиви 8-етажки и тук-таме високи блокове.
На тази визуализация Малинов не се вижда. Това си е Филип Аврамов, който и сега си е в този формат...
Виж първата снимка.
М да, сега видях като каза.
А ти виждаш ли колко дървета има :)
Визуализация, какво да ти кажа. Рисуват нещо, за да го продават. Това, че не отговаря на истината... Е, нали е близко :)
Де да ги знам, може да имат някаква информация от Общината, че Малинов няма да се разширява в Младост 1/1А...
То и аз я имам - в смисъл, сигурен съм, че така ще стане.
Абе не знам защо,но тази тема ми мирише на "Акрополис",Сивис център,там срещу гарата дето щеше да бъде,Европа тауър и мол и прочие проекти останали на хартия и с теми във форума естествено.765 апартамента и куп нови офиси.На фона на мижавия имотен пазар това чудо ми се вижда доста смело начинание.А и мястото,комплекс в стил "Дубай"насред панелната спалня Младост.Нещо не ми се вижда сериозно.
  • Like
Абе, нека си мирише, но по-добре на Армани(маниа) отколкото на "Зелена ябълка".:lol::lol:
Все пак, да не забравяме, че Гаранти коза бяха основен спонсор на женският тенис турнир на шампионките (WTA) в Арена Армеец.
http://sofia-tennis.bg/
  • Like
На мен ми харесва това чудо.
Дано да стане, т.е. да не го сполети съдбата на други започнати и недовършени проекти.

Малко оф-топик:
В презентацията се твърди, че София е "единствената европейска столица в подножието на планина със ски-писти", което звучи добре, но е невярно.
До скоро може да сме били "едиснтвената столица на ЕС-държава...", но от приемането на Хърватска в ЕС, вече и това не сме.

Обичам да чета хвалби за България и дори смятам, че трябва повече да се хвалим и съответно другите да ни хвалят, стига обаче да се придържаме към фактите.
See less See more
  • Like
И какво предлагат в тази презентация - да се удължи лифта до Младост за да могат бъдещите собственици на апартаменти там да се качват направо от прозорците си?
  • Like
И каньон с К е малко странно, но гранд вече е малко излишно, не смятате ли? :D
Не изглежда да е случайно. В името на проекта Г-то и К-то са с различен цвят, тоест скрита препратка към Гаранти Коза (Гранд Каньон) :)
  • Like
Да, да, така е, то и другите им обекти са Каньон с К или Коза Плаза, например...
Има грешка в проекта - блок Витоша трябва да е най-високия - все пак от Витоша по-високо нема :bash:
  • Like
Reactions: 5
Грешките са верни, след като на "Турските инвеститори" им бе отказано да влизат в общинските зелени площи и не успяха да купят терените на Кауфланд.
Типично по файъруолски: знам за тая далавера, ама вие сте балъци, щото не знаете, и затова няма да ви кажа...
Досадно.
  • Like
Като жител на Младост съм против този проект, мястото му не е там. Тотално ще се задръсти квартала въпреки наличието на бъдещото метро до Младост 4.
141 - 160 of 4313 Posts