SkyscraperCity Forum banner

???

Grand Theft Auto

2089 Views 13 Replies 10 Participants Last post by  Awik
1 - 14 of 14 Posts
I to dwójka, bo w nocy :)
Fajne :eek:kay: - zwykłe zdjęcie, nie jakieś "łaał" - ale za tym tytułem :| - 9/10.
Tytuł zrobił to zdjęcie. A niech jest 10 ;)
^^ Nie zgodzę się. Gdyby zdjęcie w stylistyce GTA było perfekcyjne technicznie, to wg mnie nie zasługiwałoby na 10.
^^ Nie zgodzę się. Gdyby zdjęcie w stylistyce GTA było perfekcyjne technicznie, to wg mnie nie zasługiwałoby na 10.
:yes:

Ledwo wize odebrales i juz w Miami?;)
Tym razem nie moje rewiry zainteresowan i gustu. Poprawnie, efektownie, ale bez szalenstw. Przeszkadza dolna czesc kadru
Bez dolnej części to zdjęcie by straciło cały swój sens i urok. Ale kto nie zasuwał w gierki na przełomie wieków (hyhy) ten może nie czuć klimatu ;).
Cóż, nigdy nie bawiłem się w GTA Vice City (tak, wiem na czym ta gra polega), więc klimatu nie czuję. Ale daję 9 za zdjęcie infrastruktury komunikacyjnej oraz za "wóz drabiniasty" z polskim orłem na masce ;)
Grę go której nawiązuje tytuł kojarzę bez problemu;chyba większość z nas nie ma problemu ze skojarzeniami-ale foto wydaje mi się dość przeciętne-do tego palma na pierwszym planie i ten dziwny kąt nachylenia,naciagne 8
Daleś się już poznać jako "wspaniały obserwator" (bez złośliwości) ;)

:yes:

Ledwo wize odebrales i juz w Miami?;)
Jeszcze nie, ale to tylko kwestia czasu ;)
^^
Eeee...czyli tak, jak myslalem, to jest zwykly screen z gry. Dyskwalifikacja!;)
Na szybko prtsc z gry. Żadne to Vice City. Poczciwe GTA 2 :)

See less See more
1 - 14 of 14 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.