5,224 Posts

Nie wiem, nie widziałem, a zdjęcie jest już dość leciwe, więc bez sugestii proszęByło coś podobnego już![]()
a co tu jest do oglądania?-1 za centralale i tak w końcu coś do pooglądania (obok fotki skansena)
Pozwól, że spytam kontrując: ileż razy można oglądać fasadę budynku "na krzywo"?a co tu jest do oglądania?![]()
Nie pytałem autoraPozwól, że spytam kontrując: ileż razy można oglądać fasadę budynku "na krzywo"?![]()
W tej wypowiedzi usuwam jedynie słowo "fajnie" i podpisuję się pod niąfajnie uchwycone (krople?) ale zdjecie jakos bez sensu - 6
Na tym właśnie to wszystko polega. Spróbuj, a sam się przekonasz.Ostatnio coraz więcej mamy sztuki i eksperymentów, ale widocznie tak ma być.
Bez urazy, ale chyba zapomniałeś o cudzysłowach przy "sztuce" i "eksperymentach". Jeśli nie, to rozumiem, że wg Ciebie konkurs fotograficzny w naszym UPC ma polegać na tradycyjnym rzemiośle?Ostatnio coraz więcej mamy sztuki i eksperymentów
Wierz mi, że próbuję od dawna.Na tym właśnie to wszystko polega. Spróbuj, a sam się przekonasz.
Zapomniałem.Bez urazy, ale chyba zapomniałeś o cudzysłowach przy "sztuce" i "eksperymentach". Jeśli nie, to rozumiem, że wg Ciebie konkurs fotograficzny w naszym UPC ma polegać na tradycyjnym rzemiośle?
Mnie nie urzeka tło. Tytuł uważam za zbyt skomplikowany, mało "lotny". Jestem ciekaw czy fotografia powstała przypadkowo, czy to był zamierzony cel. Lekko urzekają mnie krople wody, bo kojarzą mi się z pałeczkami okrężnicy.Oczywiscie nadal nie dowiedzialem sie co w tym zdjęciu niektórych urzekło/co uznali za wartościowe, ale to pewnie tak samo jak sie nie moge dowiedziec co w moich urzeka/nie urzeka![]()
Spokojnie, bez nerwów. Czy ja czegokolwiek Tobie zabroniłem lub też nakazałem czynić? Zachęcam tylko gorąco do prezentacji swoich dokonań(sojuza również)! Krytyka nie boli a zabawa jest przednia i edukującaWierz mi, że próbuję od dawna.Jednak to inna para kaloszy, stąd pomijam ten rozdział względem SSC. Mam chyba prawo?