EXTRA!
sve sto si rekao stoji, sem toga da su Madjarice zgodne, jer u Budimpesti aj sto ne mozes da vidis zgodnih madjarica, nego uvek kad odem ne vidim ljude na ulicama. meni je Budapest najdosadniji grad u Evropi u kojem sam bio.
EXTRA!sve sto si rekao stoji, sem toga da su Madjarice zgodne, jer u Budimpesti aj sto ne mozes da vidis zgodnih madjarica, nego uvek kad odem ne vidim ljude na ulicama. meni je Budapest najdosadniji grad u Evropi u kojem sam bio.
Prag koji se nalazi u Ceskoj je deo srednje evrope i nikako ne moze biti dragulj istocne evrope. to se uci u osnovnoj skoli. a obzirom da se nalazi u srednjoj evropi po meni nikako ne moze biti ispred beca po arhitekturi a potom i ispred beca i ispred budimpeste po dinamicnosti. prag je nekako, monoton i dosadan grad. bar na mene je ostavio takav utisak. priznajem nisam bas odusevljen srednjevekovnim nasledjem."Od svih gradova koje sam posetio prethodnih nedelju-dve (Bec, Prag, Varsava, Bratislava, Gdanjsk, Krakov, itd) , Budimpesta je ostavila najveci i najlepsi utisak na mene - i to ne samo zbog zgodnih Madjarica"
1. Budimpesta jeste lep grad (jako lep) ali ne lepsi od Praga koji je dragulj istocne Evrope
2. Cehinje su bolje od Madjarica i izgledom i stasom
3. odlicne su ti slike "komadant mark"kay:
toliko od mene :lol: