Lepe slike, vidim da je Hamburg precej na gosto pozidan. Sem slišal, da je največje nemško pristanišče, čeprav ne leži ob morju. Pa vidim, da je precej detajlov na zgradbah:

Ha, fora.
Mesto je res gosto pozidano zato si lahko vse znamenitosti ogledaš kar peš.Lepe slike, vidim da je Hamburg precej na gosto pozidan. Sem slišal, da je največje nemško pristanišče, čeprav ne leži ob morju.
ma saj, tukaj pomojem Jankovič počne veliko napako, če že kdo, je edino on sposoben zapreti usta vsem nergačom, in oživiti nočno življenje v ljubljani. upam da se bo kaj delalo na tem v prihodnje, drugače bomo za vse veke mrtvo mesto.St. pauli ponoči. Neonskih luči na kilometre:cheers2: Tele fotografije so narejene v sredo okoli treh zjutraj. Odprto je praktično vse! Od klubov in lokalov do restavracij in trgovin. Po pripovedovnaju domačinov se med tednom v St. Pauliu bolj malo dogaja. No na ulicah in klubih je bilo vseeno veliko več življenja, kot v Ljubljani na najbolj žurerski petek. Ko pa je prišel vikend sem pa videl o čem so govorili domačini. Ljudi je bilo toliko, da smo se ponoči na ulicah prerivali, kot v Ljubljani na silvestrovo.
Se mi samo zdi ali je res nekaj sarkazma pri komentarju o dobri lokaciji.Waw, St. Pauli noro izgleda! Dobra lokacija::lol:
Žal ne vem kaj je ta zgradba. Videl sem jo samo z ladijce in zgledala mi je, kot poslovna zgradba. Morda je notri kaj v zvezi s pomorstvom, glede na to kakšno obliko in lokacijo ima.Kaj je pa v tej zanimivi zgradbi?Izgleda mi kot ladja Prince of Venice.
Nekaj ga je pa res. :lol:Se mi samo zdi ali je res nekaj sarkazma pri komentarju o dobri lokaciji.![]()
Ampak res je dobra; izgleda dobesedno kot jahta!Žal ne vem kaj je ta zgradba. Videl sem jo samo z ladijce in zgledala mi je, kot poslovna zgradba. Morda je notri kaj v zvezi s pomorstvom, glede na to kakšno obliko in lokacijo ima.
Nekaj bi Jankovič, kot župan res lahko naredil za oživitev nočnega življenja v Ljubljani ampak jaz mislim, da so glavni problem vseeno ljudje, ki povečini najraje čepijo doma. V najbolšem primeru grejo zgodaj zvečer na kakšno pijačo ali večerjo ob 21h pa že v pižami pred TV! In to jim je najboljš! Sploh si ne želijo ven na koncert, zabavo ali pa zelo pozno večerjo, tudi pozne kino ali gledališke predstave ne pridejo v poštev. Kar se dogaja in je odprto po 23 uri je za povprečnega slovenca nenormalno, čudaško in nepotrebno.ma saj, tukaj pomojem Jankovič počne veliko napako, če že kdo, je edino on sposoben zapreti usta vsem nergačom, in oživiti nočno življenje v ljubljani. upam da se bo kaj delalo na tem v prihodnje, drugače bomo za vse veke mrtvo mesto.saj ima dovolj velika jajca da bi si lahko privoščil tako revolucijo :cheers: