Skyscraper City Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
825 Posts
Keto jane logot e ekipeve nga Kosova qe kam mbledh deri tashi. Gjilani dhe Besa e Pejes nuk perfshihen ne liste se jane logo te parealizueshme.

Prishtina
Drenica
Ferizaj
Drita Gjilan
Fushë Kosova
KF Kosova Vushtri
Hysi
Trepça
Hajvalia
Ferronikeli
Peja
Llapi
Istogu
Rahoveci
Vllaznia (Pozheran)
Ulpiana
Ballkani
Flamurtari
KEK-u
Dukagjini
Lepenci
Liria
Deçani
2 Korriku
Kosova (P)
Ramiz Sadiku
E ke harru Vllaznimin e Gjakoves.
 

·
Registered
Joined
·
825 Posts
Prishtina (ose komuna) si qyteti i dyte me i rendesishem ne globosferen shqiptare perfaqesohet me nji logo teper interesante dhe origjinale por qe nuk shfaqet ashtu sic e ka hija. Logo e meposhtme eshte perdor prej kohesh si varianti zyrtar jo vetem nga komuna por kudo qe kerkon materiale rreth Prishtines. Autori i vizatimit te logos eshte Luan Tashi dhe ai e ka hedh punimin e tij ne faqen Brands of the World me daten 27 Qershor 2008. Pra ka me teper se 7 vjet. Logo eshte ne formatin .cdr e punuar me aplikacionin Corel Draw te asaj kohe dhe ka pas siper mbishkrimin PRISHTINA. Une thjesht hoqa mbishkrimin, ruajta formen ekzistuse te ikonografikes dhe e konvertova ne formatin .svg
Detajet e logos pasqyrohen qarte dhe tregohet menyra e autorit se si ka arrit te krijoj efektin e hijeve. Enjoy:cheers:

Hiqe kete se po vjen Maledict-i, nuk ka shpetim nga 4213 replikat e tij :lol:
 
1 - 3 of 3 Posts
Top