Skyscraper City Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Senàtor ad vitam
Joined
·
6,823 Posts
Bashkive te Klosit, Shijakut, Krujes, Konispolit dhe Skraparit i mungojne detajet.
Nga nje hulumtim i gjate, arrita te gjej kete foto (frame).

Eshte relativisht e detajuar, perveç flakes mbi sferen ne te djathte te logos, qe nuk duket 100% ne detaj.

Do thene qe qasja e bashkive ne rrjet eshte 0 !!


Bashkia_Klos
by Alban B., su Flickr

VIDEO ORIGJINALE // Min 07:34
 

·
Registered
Senàtor ad vitam
Joined
·
6,823 Posts
Ajo e Klosit kam frike se eshte maksimumi qe gjendet ne rrjet, vetem te shkoje dikush e t'a fotografoje nga afer! :)

Ndersa per sa i perket Shijakut e gjeta ne nje dokument zyrtar te Bashkise Shijak dhe OSBE ne kuader te Community Development Plan.

Po deshe me ler adresen e e-mail ne PM dhe te sjell layer ne .PSD .
 

·
Registered
Senàtor ad vitam
Joined
·
6,823 Posts
Nuk ka lidhje me Shqiperine, ishte nje tip fletushke zgjedhore qe kryetari i partise MEGA kishte shperndare per emigrantet ne Greqi me te drejte vote ne bashkine e re te Finiqit.

Per sa i perket alfabetit grek ne Shqiperi nuk e di çfare statusi ka, di qe ka fshatra minoritare dygjuheshe por çfare, si, ku, boh...
 
1 - 10 of 10 Posts
Top