Skyscraper City Forum banner
281 - 300 of 1691 Posts

·
.......
Joined
·
7,592 Posts
Kam ndermend te boj stemen e Gjykatës së Lartë të Shqipërisë por mungojne detajet e stemes qe kam gjet deri tashi. Kush eshte i gatshem te gjej nji foto me detaje me te qarta ta fusi ktu;)

 

·
.......
Joined
·
7,592 Posts
Stema e Kamzes nuk perputhet me ndarjen e re administrative. Ka te vizatume si harte te perbashket komunat e meparshme.
 

·
Semi-Retired
Joined
·
7,240 Posts
Stema e Kamzes nuk perputhet me ndarjen e re administrative. Ka te vizatume si harte te perbashket komunat e meparshme.
Bashkia Gjirokaster (Por mesa duket perdor nje tjeter)
http://www.vendime.al/gjirokaster/logo-bashkia-gjirokaster/


Bashkia Cerrik ka ndryshuar Logo
https://www.facebook.com/Bashkia-Cerrik-Faqja-Zyrtare-1476280992675414/

Bashkia Finiq
https://www.facebook.com/Bashkia-Finiq-400295563667250/?fref=ts

Kjo duhet te jete e Bashkise Has
https://www.facebook.com/bashkiahas2015/photos/a.493244970874235.1073741829.493237124208353/535183746680357/?type=3&theater

Bashkia Klos
https://www.facebook.com/BashkiaKlos/photos/a.1128789730473869.1073741825.1128788903807285/1128793207140188/?type=1&theater

Bashkia Kruje
https://pbs.twimg.com/profile_images/758640384595619840/n_p8003a.jpg

Bashkia Kurbin
http://www.kerkojpune.gov.al/wp-content/uploads/2016/06/kurbini-logo-2.jpg

Bashkia Selenice
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011421398338&fref=ts


Keto jane disa nga ato qe munda te gjej

Ps. Jam i bindur qe po ti kontaktosh dhe tu ofrosh ndonje steme te re, shumica e tyre do te ishin te lumtur dhe mbase do te paguanin per te
 

·
.......
Joined
·
7,592 Posts
Bashkia Gjirokaster ka tjeter logo. Cerrikun po e shof qe paska ndryshu. Pasi te perfundoj Finiqin rradhen e ka Cerriku.
 

·
.......
Joined
·
7,592 Posts
E vetmja menyre per ti bo stemat e tjera eshte te shkosh te zyra e bashkise perkatese dhe ta fotografosh stemen nga afer. Kush e merr persiper kte pune?:D
 

·
.......
Joined
·
7,592 Posts
Be5-4rt,

1. Bashkia e Hasit nuk rezulton te kete steme zyrtare per momentin.
2. Klosit i mungojne detajet tek mbishkrimi i librit. E kam permend mepare ket.
3. Kruja eshte teknikisht e veshtire me u bo. Kam dy jave qe perpiqem. Megjithese mund te dali dicka perafersisht e ngjashme keshtu qe per Krujen ka shprese.
4. Per Kurbinin, ashtu si Hasi nuk rezulton te kete steme zyrtare.
5. Selenica gjithashtu nuk eshte e qarte.
 
281 - 300 of 1691 Posts
Top