SkyscraperCity Forum banner
21 - 40 of 917 Posts

·
.......
Joined
·
7,737 Posts
Mesa duket, kjo poshte qeka logo zyrtare e Flamurtarit perderisa e kane qep te uniformat e reja. Skandaloze... vetem koka pashije e shqiptarit mund ta prodhoje.
Shumica e logove te klubeve shqiptare nga periudha e komunizmit jane ndryshu ne logo jashtzakonisht te shemtuta. Shembuj kemi logon e ekipeve te Dinamos, Teutes, Apollonise, Beratit, Peqinit e shume te tjerave duke perfundu tek logo e Federates qe eshte shemtira kryesore. Sa popull injorant dhe pa shije qe paskemi qene.....

 
21 - 40 of 917 Posts
Top