SkyscraperCity Forum banner
141 - 160 of 1764 Posts

·
Registered
Joined
·
9,317 Posts
Discussion Starter · #141 ·

·
Registered
Joined
·
86 Posts
Autoqefale mbanë emrin por faktikisht nuk është.
Statusi i KOASH flet shume qarte per kete gje

Art.1.KOASH-I pjese e pandare e se Shenjtes Kishe te pergjithshme dhe Apostolike,perbahet prej tere banoreve te Mbreterise Shqiptare qe i besojne Krishtit dhe pohojne simbolin e Shenjte Te Fese Orthodhokse dhe ruan te patundshmegjith sa pranon Kisha e Shenjte e Krishtit,Themelonjes e Krye i se ciles eshte Zoti dhe Perendia jone Jezu Krishti.

Art.3.Gjuha zyrtare e Kishes eshte Shqipja.

Art.4.Kisha Orthodhokse Shqiptare eshte person juridik dhe trashigon te gjithe titujt dhe te drejtat e komuniteteve Orthodhokse te gjer tanishem.
Kryepeshkopi i kishes shqiptare duhet te jete i lindur ne Shqiperi te jete shqiptar,dhe te kete gjak shqiptari!
 

·
.......
Joined
·
7,786 Posts
Mesa duket, kjo poshte qeka logo zyrtare e Flamurtarit perderisa e kane qep te uniformat e reja. Skandaloze... vetem koka pashije e shqiptarit mund ta prodhoje.
Shumica e logove te klubeve shqiptare nga periudha e komunizmit jane ndryshu ne logo jashtzakonisht te shemtuta. Shembuj kemi logon e ekipeve te Dinamos, Teutes, Apollonise, Beratit, Peqinit e shume te tjerave duke perfundu tek logo e Federates qe eshte shemtira kryesore. Sa popull injorant dhe pa shije qe paskemi qene.....

 

·
.......
Joined
·
7,786 Posts
Do i boj nji ndryshim logos se Skenderbeut duke vendos vitin e sakte te themelimit qe eshte 1925 dhe jo 1909 sic e ka sot.
Ndryshimi i vitit te themelimit te klubeve shqiptare eshte nji fenomen qesharak qe gjoja ti jepet me teper vlere historike ekipeve. Mentalitet tipik shqiptaro-anadollak qe shtremberon faktet dhe historine. Klubi me i vjeter i futbollit shqiptar mbetet Vllaznia e Shkodres, themeluar ne vitin 1919. Cdo ekip tjeter qe vendos stema me data me te hershme nuk eshte serioz.
 
141 - 160 of 1764 Posts
Top