SkyscraperCity Forum banner
1701 - 1720 of 1764 Posts

·
.......
Joined
·
7,789 Posts
Nuk mund te perdoren ato ngjyra sepse nuk jane te Doepler-it.
Kete argument e dhashe edhe per flamurin e Vidit. Kur i fut ngjyra te perzgjedhme nje imazhi historik, ja ul menjehere vlerat atij imazhi.
Prandaj isha kategorikisht kunder ngjyrosjes se stemes se Schiros.
 

·
.......
Joined
·
7,789 Posts
Nenshkrimi i piktoreve zakonisht merret nga piktura qe pikturon. Ky shembull zbatohet ne pergjithesi.
Kolë Idromeno i shenjonte pikturat e tij si me poshte:


N eshte shkronja e pare e emrit te tij Nikoll. Komunizmi i dha emrin e sajuar tosk Kolë.
Tjeter shembull i demit te madh qe i ka bere historise ai sistem i qelbur ka qene pervetesimi i vazhdueshem i emrave, sidomos atyre geg.
 

·
.......
Joined
·
7,789 Posts
Ndoshta flamujt e diaspores do jene gati nga fundi i javes. Flamujt kane nje qepje komplekse dhe nuk mund te behen thjeshte me nje vizatim te sheshte.

Fillimi i majit me draftin e dy sporteve qe une ndjek me mori shume kohe:cool:
 

·
.......
Joined
·
7,789 Posts
Flamurin e Mercurio Buas qe iu shtua artikullit e kam pas prej shume kohesh ne dosjen e punes por kam qene i pavendosur nese duhet t'i shtohet artikullit.
Kam model me cilesor se ai qe gjendet ne Commons.
 

·
.......
Joined
·
7,789 Posts
Hija e kuqe e flamujve te Isa Boletinit dhe atij te Deciqit nuk i pershtatet flamujve te nje periudhe te hershme.
Pavaresisht se nuk kemi fakte se si dukeshin pelhurat origjinale, t'i vendoset nje e kuqe e zakonshme nuk i ben nder ketyre flamujve.
Duhet perdor nje e kuqe e pjekur, e vjeteruar nga koha dhe elementet mjedisore.
 
1701 - 1720 of 1764 Posts
Top