SkyscraperCity Forum banner

Hilton Garden Inn | BAYRAKLI (Yeni Kent Merkezi) | Com

73K views 283 replies 50 participants last post by  1341968 
#1 ·
Cagriocal:

Zaten su an gökdelenler bölgesinde Hilton yapılıyor ancak oyle 30 katlı falan degıl bıldıgım kadarıyla 10 kat cıvarında olucak.
Direk lokasyonunu söyleyebilirim, zemin işini üstlenen firmada yönetici bir tanıdığım vasıtası ile duydum bende zaten. Kanal 35 binası ile has-mer in arasındaki arazi. Ufak bir yer ancak su anda gece gündüz harıl harıl çalışıyorlar altınyoldan gecenler beton kulelerini ve mikserleri görebilirler.
Render bulabilecek olan var mı? Yeri çok güzel umarım konumuna yakışır bir tasarımı vardır - tasarım hayalkırıklığı yaratırsa birletiririz başlığı :D





 
See less See more
3
#164 ·
De l'Eruope ayak alti mi :)) Sanirsin Waldorf'un kapilari asma bahcelerine aciliyor. Ikisinin arasindaki mesafe 500 metre degildir. O kaldiginizi belirtmek icin ovdugunuz Waldorf, Rembrandplein'in -bence sehirdeki en turist trap yer- dibindedir.

Turkiye'den ayrilip Amsterdam'a yerlestigim icin bir kez daha kendimi sansli hissettim. Gorgusuzlugun propagandasinin bu kadar yogun yapildigi bir ulkede, bu tip yorumlarin yapilmasi da normal. Mutevazii olmanin, en buyuk erdemlerden biri oldugu umarim anlasilir bir gun Turkiye'de.
 
#180 ·
Orta vadede Türkiye'nin en önemli Merkezi İş Alanlarından birisi olacağı kesin görünen ve denize sıfır sayılabilecek bir parsele yapılacak otelin çok yüksek olması gerekmez ama şık,zarif ve naif bir yapı olması gerekirdi.

Oysa ortaya çıkan sonuç çok sıradan. Otelin işletmecisi Hilton değil de adı örneğin Bayraklı Palas Oteli olsaydı bu forumda tartışmaya bile değmezdi.

Aynı eleştirilerim Levent'teki Dedeman Oteli için de geçerlidir.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top