SkyscraperCity banner

61 - 71 of 71 Posts

·
Bulgaria
Joined
·
8,319 Posts

Не знам кой им се връзва да им купува "акции", личи си, че са налели някакви пари, но далеч не са толкова, за колкото говорят. Имаше и едни OneCoin доскоро, ама решиха да прибарат и балъци оттатък Голямата вода и сглупиха.
 

·
Registered
Joined
·
624 Posts
Ехее, пирамидата с криптовалутата е на светлинни години пред тази :) Там сумите бяха огромни и се жилеха много големи риби.
 

·
Registered
Joined
·
3,883 Posts
На 10км от парка при разкопки е открито болярско селище от 10в:

 

·
Registered
Joined
·
15,899 Posts
Resize Media LTD

И така, ето я истинската причина да пътувам до
Исторически парк
в началото на месеца! Една манипулация направена от мечтател като подарък за друг мечтател! Честит рожден ден и от мен на Ивелин Михайлов
🙂

Фотоманипулацията е част от любимата ми поредица "Единственото ограничение е твоето въображение"! Крайният резултат е постигнат от единадесет кадъра и всички са заснети от мен. Исторически парк (с. Неофит Рилски) е едно наистина специално място! Ако не сте били там ви препоръчвам да го посетите! Все пак не можеш всеки ден да видиш лов с орли, стрелба с рефлексни лъкове, бой със средновековни оръжия, езда на коне и какво ли още не. Едно място на което ще се върна с удоволствие след време! Ако искате и за в бъдеще де виждате повече от фотоманипулациите ми, не забравяйте да харесате страницата ми. Разгледайте албума в който е качен кадъра! Пълен е с подобни неща
🙂
Специални благодарнисти на Божидар Лалев за това, че в летните жеги беше с пълно бойно снаражение и ризница, заради този кадър!

Instagram: instagram.com/resizemedialtd/
Facebook: Resize Media Ltd
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC80DMXafQUtZgjKiNY8RWaQ
Photography by George Ivanov
Resize Media ltd all rights reserved
Изображението може да съдържа: тревна площ и на открито
 

·
Registered
Joined
·
12,467 Posts
Явно проекта за тази инвестиция върви добре. Като гледам собствениците са си подобрили значително автопарка.

472855


Служебния абонамент и еднаквите цифри са приятен нюанс.
 

·
Registered
Joined
·
198 Posts
Така като гледам - само собствениците карат скъпички автомобили. Не знам някой инвеститор до сега да се е похвалил с друго освен изтеглен кредит или продадено жилище, за да инвестира. :D

Аз избягвам да коментирам естетическите качества на проекта (това си е много субективно), по-интересно ми е как ще се развие инвестиционния характер и дали няма пак някой да пие студена водичка, докато други карат скъпи коли :)

Който е посещавал може да сподели по-подробни впечатления. Видяното оправдава ли цената за вхо, има ли интерес и поток от други туристи. Има ли изгледи/потенциал да привлича 300-600хил. туристи годишно. Добре ли е реализацията?
 
61 - 71 of 71 Posts
Top