SkyscraperCity Forum banner

HLOHOVEC | Projects and Construction Updates

63879 Views 169 Replies 21 Participants Last post by  matusak

Projects and Construction Updates

www.galanta.sk
www.hlohovec.sk
www.sered.sk
www.sala.sk

These towns are located in the western Slovakia close to the river Váh between major cities Nitra and Trnava. Šaľa is in Nitra region, the rest is in Trnava region. Their population varies from 15 (Galanta) to almost 24 thousand (Šaľa).
See less See more
1 - 20 of 170 Posts
5
Prva varka

Tak prinasam prvu varku zo Serede.
Stavba novej haly v Huberte-e.

Treba povedat ze vyrastla velmi rychlo.

Vystavba Obchodneho Centra 2. pri OD Kaufland - Cukrovarska ul.

Stavba polyfunkcneho objektu na ulici M.R.Stefanika

Vela sa tu toho nedeje, preto ten skromnejsi pocet.
See less See more
  • Like
Reactions: 1
Vitaj na fore. Davno som v Seredi nebol takze presne neviem, ale nemalo sa uz zacat robit nieco s namestim?
Ano namestie ma prejst kompletnou revitalizaciou. Bolo vyhlasene vyberove konanie na zhotovitela ale jeden zo sutaziacich podal namietku proti jednej z poziadaviek a to, ze uchadzac musi mat v obdobi poslednych piatich rokov skusenost s podobnym projektom. Namietka presla tak teraz musi prebehnut nove vyberove konanie. Stavat by sa malo zacat od buduceho roka a dokoncene by to malo byt koncom leta.

Vizualizacie, plany, atd.
http://www.seredonline.sk/index.php?sekcia=clanky&clid=1243434903
42
Dovolte aby som priniesol aj ja par fotiek z Hlohovca . Po dlhsiej dobe sa mi podarilo roztriedit fotky za posledne 2-3 roky.

Takze zaciname : Prestavba vyvalej vyrobnej haly IGNISU /vyroba sviecok/ na obchodne centrum.

V zavode Bekaert Hlohovec pokracuje dalej vystavba novych hal + rekonstrukcia starych

Vystavba bytoveho domu , ktory momentalne uz finisuje.

Vystavba polyfunkcneho objektu v centre mesta. Stav pocas a po dokonceny vystavby

Rozsirovanie zavodu Faurecia o jednu vyrobnu halu. Momentalne sa zatepluje obvodovy plast.

Vystavba objektu na pesiej zone. Foto pred a po

Rekonstrukcia strednej skoly

Nadstavba v centre mesta

Rekonstrukcia zakladnej skoly

dalsia rekonstrukcia zakladnej skoly

Prestavba starsich skladov v centre mesta na obchod

Stavba bytoveho domu. Tato budova je rozostavan uz od90 rokov . Az teraz sa tam zacalo nadstavovat

Nadstavba nad obchodnym centrom

Polyfunkcny objekt:

polyfunkcny objekt:

ďalsia polyfunkcia

Celkom pekny domcek , ktory stoji pri zel. stanici. Tento objekt stoji v takomto stave uz 2 roky

rekonstrukcia budovy v centre mesta

Polyfunkcia

Ambulacia s bytom

Areal byvalej OZETY. Jedna hala je uz prerobena na polyfunkciu. Na dalsiu som nasiel len studiu.

Polyfunkcny objekt

See less See more
  • Like
pani, pekny update. mnohe farby su priserne ale to je viacmenej slovenska realita.
5
HLOHOVEC - Studia na nove sportove centrum v Hlohovci
Na tomto mieste malo vyrast nove sportove centrum. Mesto dokonca vycistilo a prichystalo aj pozemok , ale zatial k realizacii nedoslo.

A takto to malo vyzerat:

See less See more
Skrášlime svoje mesto - časť 1

Prvy z navrhov, ktore som robil v ramci sutaze vyhlasenej mestom na prvky drobnej architektury.

http://www.seredonline.sk/clanky/skraslime-svoje-mesto-cast-1/

EDIT: pridany nahlad
See less See more
  • Like
Celkom fajn. Pre vyssi model by si ako podklad kazdeho pismena mohol zvolit LCD obrazovku, co by ale vyzadovalo domysliet dodatocny interface pre prisun informacii a samozrejme dodatocne financie (i ked je dnes LCD relativne dostupna). Rozhodne by sa vsak ten informacny system posunul do 21. storocia.
^^Povodne to tak aj bolo myslene, ale ako si uz spomenul..bolo by to prilis drahe..a navyse nase mesto este zije stale klasickym "nastenkovym" systemom, kde si vsektko dolezite najdes najskor na nastenke na MsU a az potom na webe.:lol:
5
V Seredi práve prebieha rekonštrukcia parku pri autobusovej stanici. Oficiálne je to vraj Námestie slobody, ale na námestie to tam veľmi nevyzerá, aj o tom je tá rekonštrukcia.

Našiel som o tom aj nejaký dokument a vizualizácie: http://www.sered.sk/data/projekt_namestie.pdf

See less See more
^^tak okolo tejto rekonstrukcie bolo u nas vela kriku. Kedze to riesi architekt, ktory je zaroven poslancom . Jedneho pekneho dna prisiel s uz urobenym projektom, ze je vyzva a on spravil projekt a treba to schvalit, lebo inak sa ta vyzva nestihne. Len si akosi ludia nevsimli, ze sa pocita s vyrubom velkeho poctu lip. A prislo na rubanie, tak zrazu uz vsetci boli proti. A vrcholom su verejne zachody v strede namestia v tvare kadibudky..
http://www.seredonline.sk/clanky/stavba-na-nam-slobody-budu-to-verejne-toalety-/
1 - 20 of 170 Posts