SkyscraperCity Forum banner

:)

1 - 9 of 9 Posts
Swietna bajkowa kolorystyka.
Lubie takie panoramy rozciągające się od nieskończoności do bliskiego rozpoznawalnego fragmentu miasta z intymnym kameralnym życiem.
  • Like
Reactions: 1
Te kolory i mnie urzekły. Jak zacząłem sie bawic suwakami troszke wiecej niz normalnie, szczegolnie gdy zacząłem rozkminiac suwak z madżentą. Ogólnie chyba pierwszy raz jestem tak zadowolony z kolorów jakie uzyskałem, ale pstrykalem to tez o dosc niecodziennej porze jak dla mnie, czyli wieczorem. Chyba musze czesciej wychodzic wieczorowa pora na miasto.
See less See more
Fakt, tez to potem zauwazylem, ale chce sie teraz stosowac do bardzo madrej zasady, nie obcinać. Żeby obcinać to co zbędne podczas robienia zdjecia. Szczerze to aż tak bardzo mnie to nie razi, bo to też jest jakby element tego o czym wspominal este i co również mi sie podoba.
Miałem na mysli podwórko, ze światłami w oknach itp.
Sam dolny naroznik z kominem, gzymsem jest taki nieokreslony - za mały zeby dodać coś ważnego do obrazka, za duży żeby go zignorować
  • Like
A moim zdaniem sprawia że zdjęcie staje się nam bliższe. Przez co samo miasto wydaje się szczelnie wypełniać cały dół zdjęcia. :)
O taki własnie efekt mi chodzi - tylko trochę za mało tego pierwszego planu - szkoda szczególnie tego trójkatnego obciętego elementu
  • Like
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.