abi kayak merkezlerinde var öyle yerler, belki onlara danışabilirsin.
Videolar izliyorum geçen Finlandiyalı bir ekibin yaptığı evi izledim. Genel mantık şu temelin iyi atılması gerekiyor ki tomruklar toprağa değmesin ve nemlenmesin. Sonrasında birbirine geçmeli tomruklar dört bir yana diziliyor ve ev yükseliyor.abi kayak merkezlerinde var öyle yerler, belki onlara danışabilirsin.
valla baybars sen baya buyuk bir ise girisiyorsun ama bir yandan da heyecan verici.. bu baslikta butun surecleri burda konusuruz, sen de projenin nasil gittigini anlatirsin, ama bu is icin illa arazi mi almak gerekiyor, yani dogal parklar gibi ozel mulkiyette olmayan yerlerde gerekli izinleri alip yapilamiyor mu bu? Mesela Serdar Kilic oyle bir yerde yukardaki evi yapiyor anladigim kadariyla..Köylü ben de senin konuya dahil olmanı istiyordum muhabbetini seviyorum biliyorsun. Bunları izledim. Serdar abiyle henüz yolumuz kesişmedi. Bir gün yaban topraklarda karşılaşırız belki.
Her neyse bazı detaylar atlanmış bölümlerde ama genel yapıyı anladım ben tam olarak. Cesaret isteyen bir iş. Tomrukları araziye koyduktan sonra temeli attın mı gerisi daha kolay geliyor. İyice kafayı koydum gelecek ay arabalardan birini satıyorum, parayı bir arazi alarak değerlendirme kafasındayım. Olur mu olmaz mı bilemem ama deneyeceğim en azından![]()
Kartepe, Sapanca, Bolu, Yalova bu taraflara niyetlendim. Çok heyecanlıyım![]()