SkyscraperCity Forum banner

[Hrvatska] - Autobusni kolodvori

12738 Views 58 Replies 17 Participants Last post by  Japanac
Kad nitko drugi neće očito je spalo da se ova dretva otvori s perjanicom kolodvora Lijepe Naše:banana:

AUTOBUSNI KOLODVOR ŽABICA, RIJEKA

1950-1960-te (?)

1970 - 1980-te (?)

2012 (!)
Riječka ljepotica nakon modernizacije

Lounge prostor

Naravno, upravo ste vidjeli kolodvor u najgorem izdanju u rano jutro na praznik.

Scene svakodnevice su puno ugodnije i društvenije kada isti prostor možete podijeliti s modernim autobusima i njihovim sirenama upućenim susretljivim taksistima i automobilima koje morate brzo pozdraviti jer su tu stali samo na dvije sekunde. Umjesto bespotrebnog sjedenja, vrijeme možete primjerice prikratiti stajaći naizmjenično na lijevoj ili desnoj nozi ili baciti utrku s prijateljima ko će prije s koferima pronaći dobitni autobus, s preponama ili bez.

Naš vrli gradonačelnik je u svemu tome vidio priliku za urbani turizam, tako da za prenamjenu ove zgrade preko puta ima dovoljno vremena u idućem mandatu. Obećao je.

See less See more
11
  • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 59 Posts
Osijek-novi kolodvor (Dovršen 2011.)

(foto:Mario Romulic & Drazen Stojcic)

See less See more
4
  • Like
rocky stavlja fotke ko lud, a da nam je ovaj ostao, sigurno nebi stavio niti jednu :D

:nuts:
See less See more
  • Like
Pa mislio sam kasnijeee staviti slike starog kolodvora ali mi je nešta bilo toliko hitno da jednostavno nisam mogao :D

Uostalom moramo se hvalitit kad imamo najbolji kolodvor u državi :)
^^ je definitivno je najljepši

Sada vjerovatno je zagrebački najbolji,i po veličini,sadržajima,prometu sigurno
^^ svi znamo koji to nije :D
^^ odlično nyl :cheers:

Samo kako si izostavio daj babi kunu

stvarno, kako sam mogao :lol:

btw nekako sam imao filing da će Osječani brzo predstaviti svoje :D:cheers:
  • Like
  • Like
stvarno, kako sam mogao :lol:

btw nekako sam imao filing da će Osječani brzo predstaviti svoje :D:cheers:
imaju dobrog konja za trku,ali kada mi jednoga lijepoga dana dobijemo svog,moći će se svi sakriti,samo treba doćekati taj dan :lol:
imaju dobrog konja za trku,ali kada mi jednoga lijepoga dana dobijemo svog,moći će se svi sakriti,samo treba doćekati taj dan :lol:
jesi siguran :naughty: we shall see buahahahaha
^^Ajd ajd pokažite vi svoje kljuse, šta se skrivate:lol:
Novi Marof

Autobusni kolodvor Maruševec :lol:

See less See more
2
  • Like
1 - 20 of 59 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.