Istina, nisam se baš potrudio oko dizajna. Takav dizajn možeš dobiti u 20-ak redaka CSS-a. Imaš ti neki prijedlog oko dizajna, a da ga je lagano isprogramirati?
Istina, nisam se baš potrudio oko dizajna. Takav dizajn možeš dobiti u 20-ak redaka CSS-a. Imaš ti neki prijedlog oko dizajna, a da ga je lagano isprogramirati?Ja mogu izrazit mišljenje o estetici sitea. Nedokučiv je mozgu.
A, što je taj Wordpress, zapravo? Čuo sam za to, ali ne znam točno što je to. I kako bi mi on zapravo pomogao?Prika moj, malo wordpressa ne bi škodilo.
U redu, evo, jedna od glavnih teorija koju tamo zastupam je da je "Issa", staro ime za grad "Vis" na istoimenom otoku, na ilirskom značilo "izvor ljekovite vode". Naime, tamo su u rimsko doba bile velike terme, što bi sugeriralo da su domoroci smatrali da je izvor na koji su se napajale bio ljekovit. Isti se element pojavljuje na drugim mjestima u hrvatskoj gdje su bile velike rimske terme. Daruvar se zvao "Balissa", a Varaždinske Toplice su se zvale "Iasa". Dakle, *issa~iasa je na ilirskom značilo "izvor ljekovite vode". Također mislim da bi se taj element mogao pratiti nazad do praindoeuropskog, da to dolazi od indoeuropskog korijena *yos (izvor) i nastavka za zbirne imenice *eh2. Element *bal u "Balissa" bi mogao dolaziti od praindoeuropskog *boll (vreti, odatle latinski "bullo").Evo probao sam, bio na siteu 3 minute al nisam našao ni 1 toponim
S obzirom na to da taj Wordpressov sajt ne radi u Safariju 6.2 (a to je preglednik koji obično koristim), Wordpress mi se i ne čini kao neka opcija.