Şi ce legătură are cu "Projects & Construction"? Cred că ar fi mai potrivit un singur thread pentru întregul judeţ, incluzând şi reşedinţa de judeţ.
http://www.realitatea.net/prima-edi...-organizata-la-hunedoara-in-2015_1488919.htmlPrima ediţie a Târgului European al Castelelor va fi organizată la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în perioada 1-3 mai 2015, până în prezent confirmând participarea administraţiile a şapte palate, cetăţi şi castele din Spania, Ungaria şi România.
nu cred ca are rost un thread separat.Şi ce legătură are cu "Projects & Construction"? Cred că ar fi mai potrivit un singur thread pentru întregul judeţ, incluzând şi reşedinţa de judeţ.
Potrivit directorului PNR, şi în anii 1950 în Retezat s-a defrişat o suprafaţă impresionantă, circa 10.000 de hectare de pădure din aria protejată
O idee excelenta, sigur voi fi unul dintre turisti daca se va realiza proiectul:Un grup de tineri din Deva, iubitori de istorie, au toate șansele să reușească să pună județul Hunedoara pe harta turistică a lumii, grație unui proiect unic pe care l-au inițiat. Ei s-au apucat să construiască un sat dacic sută la sută autentic. Acesta va fi ridicat pe un teren ce le aparține din Ohaba Sibișel, la poalele Retezatului. Așezarea va conține bordeie, locuințe de suprafață a nobililor, dar și diverse ateliere, care vor arăta exact așa cum erau pe vremea dacilor. Prima casă a început deja să prindă contur
Satul va avea și o piață centrală, un loc în care strămoșii daci organizau ceremonii, și va fi împrejmuit cu gard din lemn și piatră. Așezarea va putea fi vizitată de turiștii doritori, dar și folosite temporar pe post de locuințe. „Ne-am gândit, ca la final, o parte din locuințele cuprinse în așezare să le și închiriem turiștilor doritori
Pana la satul medieval vederea principala ar fi asta...
![]()
Carmen Hărău, despre hotelul de lângă Castelul Corvinilor: „Circa 100 de locuri de muncă. Vom începe recrutările”
Construcţia hotelului familiei fostei parlamentare Carmen Hărău, în vecinătatea Castelului Corvinilor, a ajuns la final.adevarul.ro
View attachment 1640107