SkyscraperCity banner

1 - 20 of 1670 Posts

·
Rough'n'tough
Joined
·
11,587 Posts
Кирил Домусчиев ще строи стадион в Разград за 6 млн. лв

Футболен стадион, който ще отговаря на четвърта от всичките пет категории на УЕФА ще строи за футболния си клуб "Лудогорец" Кирил Домусчиев в Разград.Собственикът на тима представи пред общинсия съвет проекта за спортното съоражение, което ще струва 6 мл. лв.

Ръководството на клуба планира да започне строителството веднага и да приключи с цялостното обновяване на градския стадион в края на 2012 година.Новоизграждащото се игрище ще се казва "Лудогорец-Арена". То ще има капацитет от 8 хил. места за зрители, 1500 паркоместа и ще бъде оборудвано по всички съвременни стандарти, обясниха представителите на инвеститорския екип.

Освен модернизацията на градския стадион Кирил Домусчиев започва и изграждането на второ тренировъчно игрище за своя клуб. Комплексът ще бъде построен върху терен, собственост на фармацевтичната компания "Биовет", в която братята Кирил и Георги Домусчиеви са основни акционери. 160 деца ще започнат наесен тренировки в детско-юношеските шкооли на "Лудогорец" там. Домусчиев поиска от кметството в Разград да разкрие в местните училища поне две спортни паралелки, в които да се обучават бъдещите попълнения на тима, като заяви че ще инвестира в образованието и условията за живот на малките спортисти.
http://www.dnevnik.bg/sport/futbol_bg/2011/05/14/1089490_kiril_domuschiev_shte_stroi_stadion_v_razgrad_za_6_mln/
 

·
Registered
Joined
·
3,163 Posts
Лудогорец най-вероятно ще изиграе последния си мач за сезона в Русе

Отборът на Лудогорец (Разград), лидер в Източната Б група и най-вероятен нов член на А група, ще изиграе последния си домакински мач в Русе. Причината е, че в края на месец май стартират мащабни ремонтни дейности на стадион Дянко Стефанов в града, а до началото на август те трябва да бъдат завършени и стадионът да вземе лиценз за А група без проблем.
 

·
CSKAr4e
Joined
·
5,698 Posts
Много често им стана да идват в Русе да играят. Преди месец ако не се лъжа играха с Две Могили контрола пак в Русе. Нещо не се представят супер удивително имайки в предвид, че биха само 2:0 отбор от В група (и с нищо не го превъзхождаха), който на всичкото отгоре им нацели гредата във втората минута.
 

·
Rough'n'tough
Joined
·
11,587 Posts
Кирил Домусчиев пред „Тема Спорт”: До 3 години Лудогорец ще е шампион


Какви са конкретните ви планове за стадиона, кога стартират ремонтните дейности, колко ще продължат и какво ще включват?
- Планирали сме реконструкция на терена, подмяна на дренажната система, поливната система, поставянето на отопление и т.н. Ще има и малка реконструкция на трибуните. Теренът ще бъде по стандартите на ФИФА. Ще има и три реда допълнителни трибуни, вследствие на вкопаването на терена, което сме заложили.

Колко ще бъде капацитетът на стадиона след ремонта?
- Капацитетът ще се вдигне до 6000 зрители, но в момента, в който вземем стадиона на концесия, една по една трибуните ще бъдат построени наново и ще се получи капацитет от около 8 или 10 хиляди места, в зависимост от посещаемостта на мачовете ни. В момента събираме оферти за осветлението, но няма да избързваме, защото всичко трябва да се съобрази с реконструкцията и новото разположение на трибуните, което все още е в много начална фаза на проектиране.
http://www.temasport.com/Interviews/view/Кирил+Домусчиев+пред+„Тема+Спорт”:++До+3+години+Лудогорец+ще+е+шампион/interviews:751
 

·
Registered
Joined
·
3,942 Posts
Лудогорец Арена - здраво бачкат и са изкопали игрището, като увеличават трибуните.
абе много странно го правят стадиона, задните трибуни,които наскоро бяха обновени, са с овална форма, а тези новите са права линия.
 

·
Registered
Joined
·
1,725 Posts
Izglejdat stranno zashtoto mai praviat novia stadion na Ludogorets. Tova e purvia etap, kato sa ponijili nivoto na terena i razshiriavat tribunite, koito shte budat pravougalni. Yavno do godina kato svurshi parvenstvoto shte butnat chast ot ovalnite tribuni i shte produljat po proekta za izcialo nov stadion:

Na rendera se vijda che nivoto na terena e pod kota 0

PS: Izviniavam se za latinitsata, no mi se skapa kompa.
 

·
leprikons
Joined
·
349 Posts

·
leprikons
Joined
·
349 Posts
Разград
Точно този строеж исках да видя как върви. Някои има ли представа колко реда ще са седалките? Ще се вдигат ли още над съществуващото!
 

·
Registered
Joined
·
500 Posts
Точно този строеж исках да видя как върви. Някои има ли представа колко реда ще са седалките? Ще се вдигат ли още над съществуващото!
До колкото знам редовете ще са надолу ,поне за сега ,затова и теренът се вдълбава надолу ,а следващата година щяло да се строят изцяло новите трибуни.
 

·
Registered
Joined
·
596 Posts
А само аз ли не виждам нищо от Разград? Ако има някой друг с моите проблеми нека да сподели.

П.П. Вече ги виждам :)
 
1 - 20 of 1670 Posts
Top