SkyscraperCity Forum banner
1 - 17 of 17 Posts

·
Registered
Joined
·
8,997 Posts
Uhmmmmm jah en wat weet je nu meer dan ......??
Verschil waarvan ?
Kleur .........dikte ........hoogte .........stad !!
 

·
Registered
Joined
·
8,997 Posts
Ok Melbourne .......maar waar moet die het verschil nu in weergeven dan ??
 

·
Rick Bakker
Joined
·
5,342 Posts
Ik denk dat ae bedoelt dat ze in Australië apetrots zijn dat ze de hoogste woontoren van de wereld hebben, en het van de daken schreeuwen itt hier in Nl.
 

·
Bas
Joined
·
15,705 Posts
Melbourne een haven van niks.

Melbourne heeft lang niet zo`n grote haven en een drukke vaarverbinding naar het achterland als Rotterdam. Ik vind de plek van Montevideo op de Kop van Zuid een echte wereldplek, daar vaart tenminste wat langs. En de skyline van Rotterdam is ook veel uitgestrekter dan die van Melbourne, overigens op de foto boven aan de rechterkant gelegen. Maar dat kreekje dat door Melbourne stroomt, ach daar varen alleen maar een paar roeibootjes en kleine rondvaartboten door, het watertje leeft niet echt. En de oude docklands, ook op de foto zichtbaar, zijn ook zo dood als een pier. De haven is hier echt de stad uitgegroeid. Maar toch, 88 verdiepingen is wat meer dan 40 (van Montevideo) en als je op deze plek in Melbourne woont, kun je misschien bij Kylie Minogue naar binnen gluren, die eindje verderop woont....
 

·
Banned
Joined
·
7,693 Posts
Zijn er eigenlijk Nederlandse emigranten die nu wolkenkrabbers bouwen elders in de wereld? Ik weet van een ontwikkelaar in Deventer (daar ja!) die een woontoren in Arnhem (pfff) van Koolhaas (ja die!) wilde bouwen. Die is misschien hoofdschuddend naar een land zonder CDA vertrokken?
 
1 - 17 of 17 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top