SkyscraperCity Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
27,420 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Costică Axinte, un fotograf anonim din Slobozia dispărut înainte de Revoluţie, îşi trăieşte momentele de glorie mondială acum, la trei decenii după moarte. Arhiva sa încărcată pe internet a devenit virală pe Facebook, pozele – pe Wikipedia, iar întreaga poveste – în celebra publicaţie „Time“.
...
Arhiva lui Costică Axinte, „pozar“ profesionist care vreme de peste 60 de ani, între 1916 şi începutul anilor 1980, a umplut mii de filme şi plăci fotografice cu chipuri, locuri şi evenimente din viaţa judeţului Ialomiţa, a fost recuperată în format digital de Cezar Popescu, fost jurist şi pasionat de fotografie.

http://adevarul.ro/tech/gadget/cost...-moarte-1_5308e502c7b855ff5692e1cc/index.htmlPe aceast thread va fi postată o selecție a fotografiilor cele mai interesante din arhivă. Dacă doriți să postați, respectați regula de o fotografie / post. Unele fotografii au anul realizării în legendă, care e interesant să-l știm așa că îl puteți adăuga.
 
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top