Deschid acest topic pentru a inchega un fel de dialog intre noi userii "celebrului" forum de constructii SkyscraperCity si Ministerul Transportului.
Rugamintea este sa formulam pe rand intrebari aici, iar cand se strang un numar rezonabil, doinam sa incerce sa ne gaseasca raspunsurile.
Propun sa notam intrebarile de genul:
Intrebarea 1: ...
(comentarii adaitionale la problema daca exista)
Intrebarea n:...
totusi as propune sa nu avem posturi separate cu comentarii incat sa iasa o harababura. deci fiecare user vine cu o intrebare si cateva comentarii/sugestii legat de ea.
As incepe eu.
Intrebarea 1
^^ fac un mare apel la voi, haideti sa ne abtinem cu intrebarile si comentariile pana doinam ne raspunde la toate intrebarile puse si dupa aia mai lansam un set. stiu ca va stau pe limba multe si va vine sa intrebati dar sa o facem totusi ordonat. scrieti ce aveti pe undeva sa nu uitati si intrebam mai incolo ok? altfel va iesi o harababura din care nu se mai intelege nimic!
Rugamintea este sa formulam pe rand intrebari aici, iar cand se strang un numar rezonabil, doinam sa incerce sa ne gaseasca raspunsurile.
Propun sa notam intrebarile de genul:
Intrebarea 1: ...
(comentarii adaitionale la problema daca exista)
Intrebarea n:...
totusi as propune sa nu avem posturi separate cu comentarii incat sa iasa o harababura. deci fiecare user vine cu o intrebare si cateva comentarii/sugestii legat de ea.
As incepe eu.
Intrebarea 1
ps: urmatorul post trebuie sa inceapa cu Intrebarea 2:De ce a existat discrepanta dintre nivelurile de executie intre cele 4 minitronsoane in care a fost "sparta" A3 intre Centura Bucuresti si Ploiesti?
Au fost unii constructori finantati mai mult (ma refer la UMB si la italieni), in detrimentul celorlalti 2? Nu se cunostea stadiul ZERO de executie al celor 3 mari poduri in primavara cand s-a avansat termenul 15 decembrie?
Comentariu: am aprecia un raspuns sincer de genul: nu am avut finantare, in achimbul celor intortocheate cu terenul moale, pentru ca se lucreaza de 4 ani, e imposibil sa nu se stie pe ce teren se lucreaza si sa se descopere asta cu 6 luni inainte de termenul de finalizare.
^^ fac un mare apel la voi, haideti sa ne abtinem cu intrebarile si comentariile pana doinam ne raspunde la toate intrebarile puse si dupa aia mai lansam un set. stiu ca va stau pe limba multe si va vine sa intrebati dar sa o facem totusi ordonat. scrieti ce aveti pe undeva sa nu uitati si intrebam mai incolo ok? altfel va iesi o harababura din care nu se mai intelege nimic!