SkyscraperCity Forum banner

anketa

• 10

Votes: 4 26.7%
  • 9

Votes: 6 40.0%
  • 8

Votes: 3 20.0%
  • 7

Votes: 2 13.3%
  • 6

Votes: 0 0.0%
  • 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Istra-Umag-zalazak sunca

1713 Views 12 Replies 9 Participants Last post by  Ballota

Aparat:
Canon Ixus 700

Datum:
08.08.2005.

Vrijeme:
20:49
See less See more
Status
Not open for further replies.
1 - 13 of 13 Posts
10,aj cao...
9/10.
Odlična slika ali fali mi detalja. Da je naprimjer samo više ljudi na mulu, bila bi 10ka :)

Nevezano uz ovu sliku, još čekamo prvi URBANI motiv :banana:
Nazalost na brojnost ljudi na molu nisam mogao utjecati.:D
Nego, nisam siguran dali sam dobro postavio anketu, mozete li glasati?
Ajde Masonic ako nesto ne stima ispravi.:)
mislim da si se trebao malo pozabaviti trecinama ;)

inace ovo je odlican trenutak... umirujuc - 9
Slikao sam 2005 kada nisam bas baratao tim pojmovima, ali sada mi je jasno o cemu pises.
Inace ta me slika uvijek iznenadi kako je dobro ispala obzirom da je slikana malenim i kompaktnim Canon Ixusom.:)
hehe, imam i ja jednu odlicnu slikanu malim mjuom... isto iz umaga.. ma tamo je odlican zalazak i ne mozes napraviti losu fotku :cheers:
anketa radi normalno, sve si dobro napravio.

inače slika...sviđa mi se, boje su super, kadar je super, no fali mi nešto, nekakav highlight motiv koji bi ti zaokupio pažnju, odnosno nešto što bi "iskočilo sa slike".

tako da je 9/10 :cheers:
Slazem se s Masoncem. Kompozicija fotke je uredno odradjena, ali je cijelokupni dojam lagano uspavljujuci. Kak god, dat cu ti 10, jer si uspiJo docarati atmosferu ljetnog sumraka, te zbog tehnickog aspekta fotke.

:cheers:
..sigurno je odlična fotka kada se tolikim ljudima sviđa no mene osobno ne "dodiruje" ....možda stoga što mi sve fotografije zalaza sunca spadaju u kategoriju "već viđeno" pa me rijetko koja (poput one sa osiječkim mostom) uspije oduševiti... stoga, sorry, ali od mene imaš navučenu sedmicu..
See less See more
7/10

Lipa je slika, ali fali mi "ono nešto"...kao što su već svi rekli. Neki "highlight" koji bi ju učinio posebnom. Malo mi je "prazna". ;)
1 - 13 of 13 Posts
Status
Not open for further replies.