Nazalost na brojnost ljudi na molu nisam mogao utjecati.
Nego, nisam siguran dali sam dobro postavio anketu, mozete li glasati?
Ajde Masonic ako nesto ne stima ispravi.
Slikao sam 2005 kada nisam bas baratao tim pojmovima, ali sada mi je jasno o cemu pises.
Inace ta me slika uvijek iznenadi kako je dobro ispala obzirom da je slikana malenim i kompaktnim Canon Ixusom.
inače slika...sviđa mi se, boje su super, kadar je super, no fali mi nešto, nekakav highlight motiv koji bi ti zaokupio pažnju, odnosno nešto što bi "iskočilo sa slike".
Slazem se s Masoncem. Kompozicija fotke je uredno odradjena, ali je cijelokupni dojam lagano uspavljujuci. Kak god, dat cu ti 10, jer si uspiJo docarati atmosferu ljetnog sumraka, te zbog tehnickog aspekta fotke.
..sigurno je odlična fotka kada se tolikim ljudima sviđa no mene osobno ne "dodiruje" ....možda stoga što mi sve fotografije zalaza sunca spadaju u kategoriju "već viđeno" pa me rijetko koja (poput one sa osiječkim mostom) uspije oduševiti... stoga, sorry, ali od mene imaš navučenu sedmicu..
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!