zaryzykuję...
Zegarkowy · user Joined May 30, 2009 · 24,516 Posts Discussion Starter · #1 · Jun 5, 2012 Only show this user zaryzykuję...
Zegarkowy · user Joined May 30, 2009 · 24,516 Posts Discussion Starter · #2 · Jun 9, 2012 Only show this user Bardzo proszę, napiszcie coś o tym zdjęciu, bo na podstawie samych numerków ciężko mi wyczuć co jest ok a co nie bardzo....
Bardzo proszę, napiszcie coś o tym zdjęciu, bo na podstawie samych numerków ciężko mi wyczuć co jest ok a co nie bardzo....
krzewi · Zjadam dzieci, polecam ! Joined Mar 9, 2007 · 8,717 Posts #3 · Jun 9, 2012 Only show this user ^^ To nie konkurs do podwyższania swoich umiejętności. Kiedyś był Ja napiszę, że może lepiej byłoby dać latarnię bardziej w któryś bok. Na pewno zwiększyłbym nasycenie bo niebo masz ładne.
^^ To nie konkurs do podwyższania swoich umiejętności. Kiedyś był Ja napiszę, że może lepiej byłoby dać latarnię bardziej w któryś bok. Na pewno zwiększyłbym nasycenie bo niebo masz ładne.
W ww_lodz · City & Colour Joined Mar 23, 2007 · 13,581 Posts #4 · Jun 9, 2012 Only show this user Samotna lampa pośród płotu... :nuts: Wyrafinowane aż na 7.
Ewa_SH · Ewa Joined Dec 20, 2006 · 1,121 Posts #5 · Jun 10, 2012 Only show this user podoba mi się - był samotny biały żagiel, może być samotne białe światełko poza tym bardzo mi się podoba to przejście z niebieskiego do czarnego poprzez fiolet.... fajne!
podoba mi się - był samotny biały żagiel, może być samotne białe światełko poza tym bardzo mi się podoba to przejście z niebieskiego do czarnego poprzez fiolet.... fajne!
ryszard ochucki · Registered Joined Jun 8, 2010 · 3,298 Posts #6 · Jun 10, 2012 Only show this user Dół zdjęcia jest dla mnie zdecydowanie za ciemny. Jakby obciąć na wysokości koron drzew to wystawiłbym wyższą ocenę.
Dół zdjęcia jest dla mnie zdecydowanie za ciemny. Jakby obciąć na wysokości koron drzew to wystawiłbym wyższą ocenę.