7,813 Posts
Wczoraj wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w Japonii, po odespaniu lotu pora na nowy wątek. Zdjęć jest prawie półtora tysiąca więc relacja trochę potrwa.
Cały czas jestem trochę oszołomiony zarówno podróżą jak i ilością wrażeń. W drugim tygodniu byłem już tak przytłoczony że chyba przestałem przyjmować dane i przez chwilę miałem Japonii po dziurki w nosie. Dziś do niej tęsknie
Na początek podziękowania dla kasprica i maciassa pl za praktyczne porady.
Zaczynamy
Zestaw podróżny, wrzucany wcześniej w innym wątku

Lecimy z terminala drugiego Heathrow, poprzednio na tym lotnisku byłem 11 lat temu i muszę przyznać że zmiana in plus jest ogromna

Lecimy japońskimi All Nippon Airways, właśnie podstawili naszego ptaszka, Boeing 777 300ER

Cały czas jestem trochę oszołomiony zarówno podróżą jak i ilością wrażeń. W drugim tygodniu byłem już tak przytłoczony że chyba przestałem przyjmować dane i przez chwilę miałem Japonii po dziurki w nosie. Dziś do niej tęsknie
Na początek podziękowania dla kasprica i maciassa pl za praktyczne porady.
Zaczynamy
Zestaw podróżny, wrzucany wcześniej w innym wątku

Lecimy z terminala drugiego Heathrow, poprzednio na tym lotnisku byłem 11 lat temu i muszę przyznać że zmiana in plus jest ogromna

Lecimy japońskimi All Nippon Airways, właśnie podstawili naszego ptaszka, Boeing 777 300ER