Church of the Holy Sepulchre

+1!Jerusalem - :drool: apsolutno trebam posjetiti... LM hvala na predivne slike
sjedim vec na slikama mjesecima i nista neradim pa mislim da je vrijeme da malo pokazem svoje skicanjeNešto nam se Lordy razvaljanio
Svaka čast za slikekay:
bas mi je drago bilo da sam uspio doci do Jerusalema, jos draze da sam uso u haram al-sharif, posto samo muslimani mogu uci u samo dzamiju da vide kamen sa kojeg je Muhamed poceo svoj nocni put, moras da ubjedis prvo Izraelce da si Musliman i onda Palestince da bi te pustili u kompleks...Jerusalem - :drool: apsolutno trebam posjetiti... LM hvala na predivne slike
Negdje sam citao da ti ponekad znaju srat s time... u smislu iz inata ti ga spice na pasosu ali super ako je tako, moracu i ja isto uraditi![]()
Skini mu gace, i povjerovat ce :lol:
ja moram priznati da je bilo vrlo neugodno u Jerusalemu, znam da postoje razlozi za veliku sigurnost, to neosporavam ali meni ko muslimanu je bilo dva puta zabranjeno da udjem u plato dzamije posto nisam izgledo ko arap, ili zato sto je izraelski vojnik nije vjerovo da sam musliman i kad sam mu sure kuranske recitiro nito mi nije pomoglo...
nakraju sam uspio da udjem tek u zadnjem danu posjete posto moji prijatelji koji su bili kriscani su pobjesnili da dok sam bio tamo nisam mogo da posjetim trece najsvetije mjesto u islamu dok sam mogo da posjetim sve druge hramove koji su bitni drugim abrahomvskim religijama...
ako bude isli u jerusalem imajte puno strpljenja... trebace vam...
Koliko mi je poznato to nije prava dzamija, dzamija je tamo blizu, a to je "dome of the rock" mada ne znam kako se kaze na bosanskom odakle je muhamed otisao u nebesa. A naravno ispravite me ako sam pogrjesioOdlicne slike!
da vidimo koliko vas zna odgovorkoja je dzamija na slici?
![]()
zabranjeno koristenje googla... Marshall - pssst![]()