neplaniram pobjedit....nebi bilo fer prema drugima tako da čak i ako budem 1. onaj koji je drugi po redu bira temu...katastrofa...1, pa nes valjda opet pobijediti![]()
naravno salio sam se... to je to 10 :cheers:neplaniram pobjedit....nebi bilo fer prema drugima tako da čak i ako budem 1. onaj koji je drugi po redu bira temu...
Lega svaka cast...do sada nisam bio darezljiv prema tvojim fotkama (po meni opravdano), ali ovaj puta zasluzujes cistu 10-tku.
Svaka cast na ovoj fotki iako je konkurencija ovaj tjedan zaista jaka, po meni do sada najbolji tjedan...svi ste me odusevili koji ste do sada postavili fotke.![]()
:bowtie:Ne znam, meni je ovo daleko najjaca fotka dosad vidjena u povijesti natjecateljskog podforuma. :bow:
Remek djelo...da se mene pita.![]()
kay:
Moram priznati da si bio u pravu oko ocjenjivanja, u svemu. Nije u redu šakom i kapom djeliti desetke i treba biti strog ako već ocjenjujemo. Samim tim mi ova Tvoja procjena zbilja godi.9/10 od mene...i to samo zato jer su mi Trevorova i Brcheva fotka ipak za nijansu bolje.
Ali inače odlična odlična slika! Zbilja fino kadrirano.kay:
..slažem se i ja i taman odlučih povisiti kriterije, ali ovaj tjedan su, uistinu, vanserijski dobre fotke tako da...teško je biti "strog" ...bar meni :duša meka:Moram priznati da si bio u pravu oko ocjenjivanja, u svemu. Nije u redu šakom i kapom djeliti desetke i treba biti strog ako već ocjenjujemo.