SkyscraperCity Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
higher
Joined
·
494 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Křižovatka is een gemeente in de Tsjechische regio (kraj) Karlsbad District (okres) Cheb. (Dit is toevallig ook de plaats waar de voetballer Pavel Nedved vandaan komt). :) De gemeente ligt op 473 meter hoogte aan de zuidoostzijde van het Elstergebergte.

Misschien dat er hier HHF'ers zijn die de foto's willen zien. :cheers:

Pictures by Frans van de Graaf :cool:


 

·
Bike It!
Joined
·
22,405 Posts
Ziet er best wel aardig uit daarginds.
Die leegtes zijn mooi weergegeven.
Ik sta niet meteen te trappelen voor een bezoekje, maar er zijn slechtere plekken bedenkbaar om een fietsvakantie door te brengen :)
 

·
Registered
Joined
·
501 Posts
Mooie foto's, een doorsnee stukje Tsjechië :) Maar er is nog veel mooiere natuur, en er zijn nog veel mooiere dorpen en steden in Tsjechië! Ben je ook nog in Karlovy Vary zelf geweest? Daar val je van de ene verbazing in de andere..
 

·
higher
Joined
·
494 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Ja, rustig en leeg is het daar zeker. :) Echt heel mooi. Toen ik de foto's voor het eerst zag, vielen ze mij trouwens wel tegen.

@RR1991 Ik ben niet in Karlovy Vary geweest, wel even in Cheb. Maar Duitsland was ook weer geweldig om te zien. Wahrhaftig wunderschön! :)
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top