SkyscraperCity Forum banner

[Katowice] MIX

16563 Views 89 Replies 18 Participants Last post by  Piotr-Stettin
Wątek autorski.
Nie mam tego dużo (30+), ot taki starter pack, który przewiduję rozszerzać.
Proszę nie linkować tych zdjęć bez podania źródła i autora. Dziękuję.

1. ul. Wojewódzka

2. ul. Francuska

3. ul. Mariacka

4. CINiBA
See less See more
4
  • Like
Reactions: 1
41 - 60 of 90 Posts
Raklez jak zawsze foty mistrzowskie :) A powiem, ze portretowales bliskie mi czesci Kato- na Krzywej mialem kiedys praktyki, auto zawsze zostawialem na Sienkiewicza :D
29 – lub, lub, lub…- co to za akcja
To nie żadna specjalna akcja, tylko tzw. Dezember Palast (od nazwiska "fundatora", tow. Grudnia), obecnie mieszczący centrum kultury i będący (jeszcze) siedzibą Narodowej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia. Chociaż szczerze mówiąc, zawsze mnie interesowało, skąd się bierze to "lub".
See less See more
Na twoich zdjęciach nawet DOKP dobrze wygląda :)
Kurdę! Ostatni raz w Katowicach byłem w 2003 na koncercie Iron Maiden. Ależ to miasto się pozmieniało. Wprawdzie Śląsk nie jest mi szczególnie bliski, ale bardzo miło patrzeć, jak polskie miasta pięknieją.

Numer 28. - taki trochę amerykański klimat małego, sennego miasteczka - świetne :)
A 34? Detroit ;)
See less See more
O! Jaaaa.... :eek: RaKLeZ muszę Cię importować do POZnania ;)
Poczekam na Andersię Silver. ;)
^^
Sprytna kurtuazyjna odmowa :|.

Każde miasto potrafi pokazać pazurki w obiektywie wprawnego fotografa. Uwielbiam np. wracać do Twojego POZnania :eek:kay: (w stopce). Mówiłeś, że masz niewiele zdjęć, ale temat chcesz rozwijać - zapowiada się więc kolejna uczta dla oka :cheers:.
See less See more
Jak dla mnie zdjecia bomba:)
I jak tam z kontynuacją Panie RaKLeZ? :|
Ciekawe to zdjęcie:
http://img337.imageshack.us/img337/8048/iscr.jpg
taki krzywaczek wg RaKLeZ-a :|.
41 - 60 of 90 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.