Minął już miesiąc. Naprawdę musiałem podkablować kogoś ważnego :lol: Nawet z Wydziału Zarządzania Kryzysowego nie odpowiedzieli.Skorzystałem z rady sky's_the_limit'a w sprawie informowania SM o przypadkach nieprawidłowego parkowania i w przypadku zastawienia całego chodnika na Tylnej Mariackiej, o którym informowałem w wątku o Strefie Kultury, zanim założyłem ten, na drugi dzień napisałem maila z pytaniem, czy interwencja została podjęta, zdjęciem na dowód i deklaracją, że jeśli strażnicy nie zdążyli, to mogę (choć niechętnie) stawić się na przesłuchanie, skoro to niezbędne do ukarania sprawców.
Do dziś zero odpowiedzi, a w zeszłym tygodniu wysłałem zapytanie ponownie.
Oczywiście, że są:właściciele samochodów elektrycznych (ciekawe, czy jacyś są w Katowicach)
Sam Urząd Miasta :lol:
Podrzuć temat PidżejowiMinął już miesiąc. Naprawdę musiałem podkablować kogoś ważnego :lol: Nawet z Wydziału Zarządzania Kryzysowego nie odpowiedzieli.
Wrzuć proszę na forum jak dostaniesz odpowiedź.Ja teraz napisałem do UM wniosek z prosbą o zestawienia zgłoszeń i interwencji podejmowanych na ich skutek przez SM. Zobaczymy jak wyglada statystyka - czyli, ile zgloszen konxczy sie interwencja. Mysle, ze to bedzie ciekawe zestawienia
Jezeli zakaz wynika z przepisów prawa, a tak jest w tym przypadku, to umowa sponsorska nie ma tu nic do rzeczy. Umowa nie można znieść obowiązywania przepisów prawa.^^Nie mówię, żeby mi to przeszkadzało. Jednak w umowie sponsorskiej ktoś z NOSPR musiał zapewne podpisać się pod zgodą na użyczenie miejsca na samochody wystawowe.
Mam wrażenie, że osoba odpowiedzialna za podpisanie umowy sponsorskiej w takim kształcie absolutnie nie była tego świadoma.Jezeli zakaz wynika z przepisów prawa, a tak jest w tym przypadku, to umowa sponsorska nie ma tu nic do rzeczy. Umowa nie można znieść obowiązywania przepisów prawa.