SkyscraperCity Forum banner

Jaka ocena?

[Kielce] Stadion piłkarski Korony

76200 Views 215 Replies 165 Participants Last post by  yorik
KIELCE, ul. Ściegiennego 8

INWESTOR - Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Kielcach

PROJEKTANT - ATJ Architekci, Warszawa

WYKONAWCA - Skanska S.A. Oddział Exbud Budownictwo w Kielcach

REALIZACJA - XI 2004 - IV 2006

1 - 20 of 216 Posts
proszę o usunięcie, zapomniałem dać poola.
super dałym bym 10/10
Moderator może dołożyć... Świetne fotki
Na powyższych fotkach robi wrażenie, z poziomu trybun już nie za bardzo.

W takim razie proszę moderatora o dodanie poola, a ja niedługo wybiorę i dorzucę trochę ciekawych fotek.
Otóż właśnie, nie sztuka pokazać zdjęcia oświetlonego stadionu z góry, bo wtedy każdy prezentuje się dobrze.
Prosimy o zdjęcia, które pokażą rzeczywisty wygląd, jak wygląda od ulicy, z bliska itp.

Póki co dałbym 6.

PS. Sorry za rozmiar, ale Imageshack nie działał, a na TinyPic nie dało się pomniejszyć.

Fotki niestety nieaktualne, pochodzą z początku 2006, dziś wygląda to trochę inaczej.
Poll już jest. Stadion jak na polskie warunki świetny, chociaż obiektywnie patrząc rewelacja to nie jest, np. razi ten goły beton... 8/10
Jak na polskie warunki i ilość kibiców Korony jest bardzo dobry i zdecydowanie wytarczający.
8.5/10
Anty love

Swietnie że powstał ten obiekt i przede wszystkim za to daję 9.:banana: :cheers:
G
Nie podoba mi sie wysokie zadaszenie :| Ale za to ze nie jest wirtualny 7
7,5/10 Przełomowy, pierwszy taki od podstaw więc szacunek! ale dla mnie za mały, za lekki, zbyt "przewiewny" nie tworzy zwartej zabudowanej bryły ale więcej takich w mniejszych miastach.
subiektywnie: 10/10, bo jest, po to przełom, bo jednak "da się", bo Kielce pokazały, że jednak da się, bo służy polskiej piłce, bo nie trzeba się wstydzic i to za stosunkowo niewielkie pieniądze

obiektywnie: 3/10, bo to słabiutki stadion jest, bo z lotu ptaka wiele obiektów wygląda ładnie

łącznie: 7/10 (więcej niż średnia bo pierwiastek subiektywny zwyciężył;))
daję 9/10 bo jest to krok milowy w stronę unowocześniania infrastruktury stadionowej w Polsce :) stadion bardzo w porządku, większego póki co tam nie potrzeba :)
10/10 tożto polski rodzynek :cheers:
1 - 20 of 216 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.