SkyscraperCity Forum banner

Kijów

236501 Views 1323 Replies 169 Participants Last post by  Space Lover
1 - 20 of 1324 Posts
Stolica jak się patrzy. W niczym nie odbiega od krajów zachodnich
Przepiekne zdjecia, a miasto jeszcze lepsze!
  • Like
Reactions: 1
Super zdjątka, miasto bardzo fajne. Chyba się wybiore tam do was na wakacjach. Ale na razie prosimy o więcej fotek:)
Mam nadzieje ze Ukraina nie skreci na wschod. Patrzac na te fotki to imo jest zachod :)
Jestem mile zaskoczony Kijowem. Szkoda, że inne miasta Ukrainy nie są ani w połowie tak zadbane jak stolica.
świetnie to wygląda, choć to raczej pocztówki propagandowe niż realne zdjęcia ;)
Dzieki za zdjecia, Stasiu :)

ervinn said:
świetnie to wygląda, choć to raczej pocztówki propagandowe niż realne zdjęcia ;)
W realu wyglada jeszcze lepiej :) Bylem tam w lecie 2004 roku. Polecialem prosto z Warszawy i doznalem szoku porownujac stopien zadbania tych dwoch miast... Kijow niczym nie odbiegal od zachodnich miast, a Warszawa sami wiemy jak wyglada :(

Mowie tu oczywiscie tylko o centrum, bo przedmiescia Kijowa, to juz calkiem inna bajka...
Warszawa - maly Berlin
Kijow - mala Moskwa

i wszystko jasne.
Tuzin said:
Warszawa - maly Berlin
Kijow - mala Moskwa

i wszystko jasne.

a to ciekawe :laugh:
Tuzin said:
Warszawa - maly Berlin
Kijow - mala Moskwa

i wszystko jasne.
Kijow jest tylko Kijow
19
Jeszcze

Przedmiescia Kijowa

See less See more
rcube said:
Mam nadzieje ze Ukraina nie skreci na wschod.
Nigdy :)
  • Like
Reactions: 2
Bardzo mi sie podoba Kijow. Dzieki za zdjecia. Jak bede mial okazje to sie tam wybiore.
:eek2: mega zdjecia!!
@Dr.Mesofius: Piekne miasto, piekne zdjecia :) Masz moze informacje, czy w Kijowie ocalał tramwaj? (wiem, ze przed wojna byl na pewno)
ekstra foty Stan, Kijów robi wrażenie jak możesz to wrzuć jeszcze jakieś z metra :)
Swietne zdjecia! Stylowe, oryginalne miasto!
Prosze o wiecej!
1 - 20 of 1324 Posts