Pewnie tak... też jestem fanem jego zdjęć. Starałem się nie kasować koloru i nie podkręcać kontrastu, jakoś te barwy spodobały mi się takie naturalne. Ale dzięki za komentarz.
Jej ale mi kadzicie . Co do zdjęcia to pozbył bym się góry i dołu tak żeby została taka ramka z betonu. Inna sprawa, że zazwyczaj robie wszystko by zostać w formacie 3:2 albo 1:1 .
Obróbka właśnie mi się podoba w Twoich zdjęciach, bo zdają się one oddawać barwę i kontrast takimi jakie były, bez przegięć i szukania taniego poklasku. Sam mam z tym problem ostatnio, no ale bawie się obróbką i jej się uczę, jak się nauczę to się uspokoję .
Spróbowałem, ale nie jest to kwadrat, więc format nieco dziwny, nieregularny. Ale ogólny odbiór oczywiście pozytywniejszy, bardziej klarowny kadr mimo wszystko.
E tam kadzicie... dla mnie twoje zdjęcia są często mocno przeciętne, ale jakoś i tak są fajne:nuts: Jak to w obecnym konkursie, taki tam widoczek z dachu, ale jakoś taki przyjemny. nie z powodu przebajerzonych chmurek
Tu jest fajny temat i w ogóle dobre zdjęcie, ale mi czegoś w nim brakuje, żeby sprawiało przyjemnośc.
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!