parkovaci dom by tam mohli postavit. asi by to riesili len pre obyvatelov, kedze v galerke je na prenajom miest dost, aj ked netusim, ci sa tam da parkovat aj dlhodobo za rozumnu cenu
Som zvedavy, co s tym urobili a kedy to konecne zverejnia.V septembri 2017 investor požiadal stavebný úrad o povolenie dodatočnej zmeny stavby - rušia sa pristavované exteriérové terasy a nové loggie majú byť situované do pôvodnej hmoty objektu. Zmenšiť by sa mal aj počet bytov - z 55 na 41. Apartmány budú nakoniec len 2. Zmena projektu ďalej upúšťa od plnohodnotného 14. nadzemného podlažia a redukuje počet výťahov z troch na dva.
Ako som absolutny lajk, ale v tej opache by som nikdy byvat nechcel. To uz radsej Zelena stran, Grunty, Klimkovicova, Paseo, resp. vsetko ostatne.Som zvedavy, co s tym urobili a kedy to konecne zverejnia.
https://www.tvkosice.sk/video/59e9c7314526ca361b92c71d
pozemok Tesco "zdedilo" s Priorom cize OD Tesco momentalne (a este aj minimalne jednu dalsiu nehnutelnost v centre Kosic).zaujimave, ze to mali od Tesca, nechapem preco to vlastnili![]()
je to zaujimave, ale napr. v BL penta z ich na teraz posledne dokonceneho projektu BC Rosum po cca. mesiaci vsetky firemne loga demontovali a najomci su len uvedeni na tabuli pred vstupom do budovy.okrem tých dvoch spomínaných pribudlo aj logo Dôvery.