SkyscraperCity Forum banner

[Košice] Bastion Office Center | Com

33K views 140 replies 28 participants last post by  staso 
#1 ·
Miesto: Továrenská ul.
Celková prenajímateľná plocha: 10,000 m²
Celková prenajímateľná plocha kancelárskych priestorov: cca 8,000 m²
Kancelárska plocha typického podlažia: 2,110 m²
Obchodné prevádzky:cca 2000 m²
Počet nadzemných podlaží: 5
Počet podzemných podlaží: 2
Počet parkovacích miest: 212
Začiatok výstavby: 04/2018
Ukončenie výstavby: 04/2020
Zhotoviteľ stavby: MM Invest
Projektanti: Ing. Mgr. art. Jaroslav Král
Ing. Mgr. art. Pavol Simko




 
See less See more
4
#25 ·
Parkovacie miesta v centrach miest su velky biznis. V Budapesti v centre som niekolko dni stal v podzemnom parkovisku ktore malo -6 podlazi, novostavba pod ktorou to bolo mala menej, to musela byt jama :)

Inak cely Bastion povazujem za zvlastny projekt, na to ako velke to ma byt je vonku podozrivo malo info, vobec ziaden marketing, ziadne aktualne vizualizacie, alebo podklady pre zaujimcov, ani normalnu webstranku to nema.
 
#27 ·
Inak cely Bastion povazujem za zvlastny projekt, na to ako velke to ma byt je vonku podozrivo malo info, vobec ziaden marketing, ziadne aktualne vizualizacie, alebo podklady pre zaujimcov, ani normalnu webstranku to nema.
preco zvlastny? preto, ze nemaju zbytocne polepene cele mesto? urcite vedia preco.. stoji za nimi investor, ktory ma svoje projekty rozchytane pomaly este pred samotnou vystavou.

spomen si, kolko sa toho popisalo o projekte Duett a ako to nakoniec dopadlo. ved uz to malo byt davno hotove. a teraz setria kde sa len da, na stavbe maju vzdy len par ludi, 2 veza sa dost vlecie..
 
#28 ·
myslim, ze to ma nejakych 230 miest a 80 pre verejnost.

Dava to zmysel v meste ako Budapest, kde mas stare budovy, takze tam mas brutalny pretlak na garazove parkovanie.

Vela som si zarobil na Floride, ze som parkoval auta kade tade na volnych pozemkoch, kde som vedel, ze to nikto nebude riesit a parkoval som auto v celej eu, takze viem ako draha zalezitost to je a cudujem sa, ze niekto neurobi poschodovy parking niekde, ale nevidim to ani v BA takze sa to asi neoplati. Ale bussiness zaruceny. Uz len ukradnut par mela a parkovat do konca zivota. Slovensky bussiness model.

Najomcov by nemali mat problem pozhanat. Predpokladam, ze budu vsetci napojeni na TEHO, kedze MM to zaujimat nemusi. Postavi a preda. Velkych najomcov nejake nadnarodne firmy tiez.
 
#31 ·
Jeden kamos byva v tom bloku vedla stavby a na to, ze by tam nerobili sa teda nemoze stazovat. Od rana do vecera tam je az prilis culy stavebny ruch a uz sa nevedia dockat, kym to skonci, lebo nevedia ani poriadne vyvetrat, lebo tam je strasna prasnost aj hluk.
Duett skor dlho trval ten samotny zaciatok, ale potom sa uz clekom slusne rozbehli, kedze maju jednoduchy skelet a stavia sa velmi rychlo.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top