SkyscraperCity Forum banner

[Košice] River Business Center CANCELLED

23104 Views 75 Replies 32 Participants Last post by  metropoly_sk
River Business Center

Miesto: Vyšné Opátske, Južné Nábrežie (v blízkosti rieky Hornád a diaľničného privádzača).

http://www.sushirozadol.sk/rbc/index.htm

Výstavba komplexu bude prebiehať v troch etapách, najvyššie objekty by mali vyrásť v záverečnej fáze.

Polyfunkčný objekt I:

Prvá etapa zahŕňa osempodlažnú budovu. Prinesie celkovo 16-tisíc m2 prenajímateľnej plochy. Stavať sa začne niekedy v septembri 2008.

Polyfunkčný objekt II - Koloseum:

Druhá etapa - Menšie trojpodlažné Koloseum prinesie 1 566 m2 kancelárií a vyše dve tisíc štvorcov obchodov a služieb. Výstavbu plánuje developer naštartovať začiatkom roka 2009, za zhruba osem mesiacov by malo byť Koloseum hotové.

Ďalšie budovy - výškové stavby:

Záverečná fáza je v štádiu príprav, podľa M. Michalovova aktuálne žiadajú o územnoplánovaciu informáciu a uvažujú, čo ďalej s územím. „Ústretovosť magistrátu, útvaru hlavného architekta i mestskej časti zodpovedá reálnosti projektu,“ pochvaľuje si. V spolupráci s mestskou časťou pripravuje spoločnosť premostenie rieky Hornád, vo vlastnej réžii i ďalšie projekty na východnom Slovensku.

1 - 6 of 76 Posts
s vystavbou River Business Centre I sa ma zacat este tohoto roku.
hlavne ze ma uz vlastny topic..... :eek:hno:
prave to,ze v ba vlakne......tu to len znepriehladnuje...
prave preto som napisal co som napisal.....a oresne to mi trosku vadi.......ale to uz je jedno,nech sa uz rozbehne vystavba.....
sci fi PORIADNE,ale ak by sa riesila zona okolo hornadu,tak by to bolo realne :)
takze o 30 rokov mozno nieco zacnu riesit....
1 - 6 of 76 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.