Ťažko povedať. Mnoho projektov má v Košiciach meškanie - a spoločnú výhovorku - finančná kríza. Veľa projektov má deadline apríl 2011, nuž uvidíme, či sa to dovtedy stihne. Času na to majú ešte dosť. Ak budú stavať ako na BC Moldavská.Je tu niekto informovaný, kto by vedel niečo o stave tohoto projektu? Je mŕtvy, alebo v stave hibernácie? Alebo dokonca bude stavať? Dátum začatia výstavby?
to mas potvrdene info ?aktualne investor este nema vobec jasno, co a ako tam chce mat.. nema ani architekta vybraneho. proste nic konkretne.. tie vizualizacie co boli v tlaci su len velmi priblizne..
Trade center je na svete rok a 3 mesiace. ake 2 roky prazdnoty?^^nemyslim si, ze uplne zapadol prachom, ale v dohladnej dobe sa urcite nezrealizuje...moj odhad-niekedy po skonceni krizy sa zacne s vystavbou(kiez by som nemal pravdu).
BCKIII-neviem neviem.teraz su vo vystavbe 3 business centra a nie male-takze podla mna sa situacia bude odvyjat aj od toho,aky bude dopyt po kancelarskych priestoroch.(trade center zivalo prazdnotou takmer 2 roky).uvidime.prajem si vsak, aby to slo aj v nie prave najprijatelnejsich casoch.
NJ a boh vie preco... ved sa ukaze po dostavbe BC Moldavska ...Trade center je na svete rok a 3 mesiace. ake 2 roky prazdnoty?
detailista sa nezaprieTrade center je na svete rok a 3 mesiace. ake 2 roky prazdnoty?
evidentne teda nie su ziadne informacie...ani pozitivne ani negativneV najblizsej dobe sa spojim s firmou ktora planuje stavat RBC. Ak mi poskytnu nejake informacie, pridam to sem.
Dufam ze pozitivne![]()
Keď budú mať zakontrahovaných nájomcov, tak Ti možno aj povedia, že sa začne niečo robiť. Podľa mňa je to odložené na neurčito (= kým sa situácia nezlepší). Taký krásny príklad je hriankovač na Moldavskej. Začali ako diví, ale stojí im to tam.V najblizsej dobe sa spojim s firmou ktora planuje stavat RBC. Ak mi poskytnu nejake informacie, pridam to sem.
Dufam ze pozitivne![]()
A teraz nejake fakty.Nikto si len tak BC nepostaví, keď mu to tam bude zívať prázdnotou.
ja sa stale pytam len jedno, co v tych kancloch maju ti ludia robit? co tam chcu napr. vsetci ti maturanti a absolventi robit, co im smrdi kazda seriozna praca, aj ta za pc, a co len chcu mat firemny voz, mobil a laptop a chdit "daco" vybavovat, ale co, to nevie nikto..Veru, veď tých kanclov je habadej.
Neviem si ani len predstavit ake neg. dopady by na teba mohlo mat ak by si danove riaditelstvo dlhodobo prenajalo hoc cele BCK. Podobne to funguje v Ba.a najhorsie bude, ak fakt v BCK II bude komplet danovy urad..
opakujem, z info ktore mam nije v pripade hriankovaca problem v dopyte ci nedopyte!ak by to tak bolo, ten spominany hriankovac uz stal, uz by sa aj oproti stavalo na tom fleku na moldavskej.
Celkom by ma zaujimalo na zaklade coho toto tvrdis. Som presvedceny ze sa ti dostalo nieco o svetovej hospodarskej krize a ako iste vies, rozmach a rast sa na nejaky cas ocakavat moc neda.je logicke, ze trh sa nasytil, vsetky globalne firmy, ktore sa potrebovali alebo chceli dostat na trhy vychodnej europy sa uz aj dostali, oni si uz svoje buildy obsadili a dalsie nepotrebuju, dokonca sa zamestnacov aj priestorov zbavuju, uz.. a neverim, ze sa to nejako rychlo zmeni
V poriadku.A teraz nejake fakty.
1. BC stavanych pre dopredu zazmluvnenych najomcov je MINIMUM!
2. BC Moldavska stoji na nedostatku penazi, takze keby mala zrovna komplet zazmluvnene nic by to na veci nemenilo.